• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto2 ΕΔ3
1-2 για την KTM - Πρώτος ο Remy Gardner
Νέα 05/06/2021 - 13:29

Με τις ΕΔ3 της Moto2 έκλεισαν οι ΕΔ στην Καταλονία. Για άλλη μια φορά, οι αναβάτες του Aki Ajo έδειξαν το επίπεδό τους, καθώς βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης με τον Remy Gardner να γράφει χρόνο 1:43.446 και τον ομόσταυλό του, Raul Fernandez να ολοκληρώνει τον ταχύτερό του γύρο σε 1:43.467.

Πίσω τους, ο Augusto Fernandez, που ηγήθηκε μέχρι την μέση του session, με χρόνο 1:43.588. Τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Aron Canet, μπροστά από τον Bo Bendsneyder. 

Στην 6η θέση των συνδυασμένων χρόνων (κρατόντας τον χθεσινό του γύρο) ήταν ο Sam Lowes, που είχε και πτώση στην 10η στροφή. Έβδομος τερμάτισε ο αναβάτης της VR46, Marco Bezzechi, μπροστά από τον Marcos Ramirez και τον Xavi Vierge, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Marcel Schrotter.

Απευθείας στις ΚΑΤ2 περνάνε επίσης ο Joe Roberts, o Tony Arbolino, o Lorenzo Dalla Porta και ο Ai Ogura, o οποίος είχε και πτώση στην τέταρτη στροφή.

Πτώσεις επίσης σημείωσαν ο Fabio Di Giannantonio (20η θέση), ο Keminth Kubo (31η θέση) και ο Lorenzo Baldassri, ο οποίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει γύρο σήμερα, και βρέθηκε στην 27η θέση των συνδυασμένων χρόνων.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Moto3 ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα