• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με σταθερά βήματα ο Pedrosa
Η συγκεκριμένη πίστα απαιτεί πολύ προσεκτικές ρυθμίσεις
Νέα 06/04/2010 - 11:45

 

Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν ο Pedrosa δείχνει πιο ώριμος από ποτέ άλλοτε, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκνευρισμούς ή μεγάλες απαιτήσεις, γιατί κατά αυτό τον τρόπο ίσως να δουν μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Θα πρέπει να παραμείνουν όλοι στο επιτελείο του συγκεντρωμένοι, βάζοντας στόχους για να βαδίσουν προς την σωστή κατεύθυνση και να ρυθμίσουν σωστά την νέα RC212V.

 

Από τεχνικής πλευράς, η συγκεκριμένη πίστα απαιτεί πολύ προσεκτικές ρυθμίσεις, για να έχει η μοτοσυκλέτα καλή ευελιξία και υψηλή ταχύτητα στην ευθεία, δύο παράγοντες υψίστης σημασίας για το Losail. Πρόσφατα ο Pedrosa δήλωσε ότι πριν από δύο χρόνια η ομάδα του έκανε κυριολεκτικά ένα μεγάλο άλμα από τις τελευταίες χειμερινές δοκιμές μέχρι την Κυριακή του πρώτου αγώνα κι αυτό θα πρέπει να καταφέρουν και φέτος και πιστεύει ότι είναι εφικτό να επαναληφθεί.

 

“Το γεγονός ότι ξεκινάω την σεζόν χωρίς να είμαι τραυματισμένος είναι πολύ σημαντικό κι αυτό δείχνει ότι ξεκινούμε την σεζόν καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Γι’ αυτό μπορούμε να δουλέψουμε πιο σκληρά, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Qatar.

Εμπιστεύομαι την ομάδα μου και φυσικά τον εαυτό μου και νιώθω αισιόδοξος γι’ αυτόν τον πρώτο αγώνα,” δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης στην πρόσφατη αναφορά του.

Επόμενο άρθρο »

Με ενθουσιασμό ξεκινάει ο Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν είμαι σε άριστη κατάσταση ακόμη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα