• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με ενθουσιασμό ξεκινάει ο Dovizioso
Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε νωρίτερα από τον Pedrosa τις αναρτήσεις της Ohlins του, έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα
Νέα 06/04/2010 - 12:39

 

Είναι γεγονός ότι ο Andrea Dovizioso μας έχει εκπλήξει ιδιαίτερα στον νυχτερινό αγώνα του Qatar τόσο σαν ιδιώτης όσο και σαν εργοστασιακός αναβάτης. Ευχαριστημένος έμεινε από τις χειμερινές δοκιμές και τα αποτελέσματα των χρόνων άφησαν ικανοποιημένο το επιτελείο του.

Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε νωρίτερα από τον Dani Pedrosa, τις αναρτήσεις της Ohlins του έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα στην ρύθμιση και το όλο στήσιμο της φετινής μοτοσυκλέτας. Ο ίδιος μάλιστα ανάφερε ότι ήδη το επιτελείο του βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση κι αυτό τους δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο κι ενέργεια στην έναρξη της φετινής σεζόν.

 

Πιο συγκεκριμένα ο Dovizioso είπε ότι την ερχόμενη Παρασκευή η ομάδα του θα στήσει την μοτοσυκλέτα όπως ακριβώς την είχε στην τελευταία του ημέρα στις χειμερινές δοκιμές. Κι από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη ρύθμισή της. Επιπλέον, δήλωσε ότι η διαφορά του στους χρόνους από τους ταχύτερους αναβάτες έχει μειωθεί αρκετά, ωστόσο απαιτείται ακόμη σκληρή δουλειά για να καταφέρει να τους πλησιάσει.

Οι νυχτερινές συνθήκες του αγώνα δεν φαίνεται να τον απασχολούν, όσο το υψηλό επίπεδο υγρασίας που επικρατεί κατά την διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο ο Dovizioso, δηλώνει πανέτοιμος κι γεμάτος ενθουσιασμό για τον πρώτο αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Hector Faubel: Ομόσταυλος του Redding

« Προηγούμενο άρθρο

Με σταθερά βήματα ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα