• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Morbidelli παραδέχεται ότι είχε χτυπήσει ήδη το γονατό του
Νέα 16/05/2021 - 02:09

Ο Franco Morbidelli κατάφερε σήμερα στις ΚΑΤ να πάρει την 4η θέση και θα ξεκινήσει αύριο από την δεύτερη σειρά του grid. Κάθε τέτοιο αποτέλεσμα από αναβάτη που οδηγεί μοτοσυκλέτα δύο ετών είναι εκπληκτικό. Ωστόσο αυτό που τράβηξε την εντύπωση κατά τις ΕΔ ήταν ο περίεργος "τραυματισμός" του στο γόνατο. Βλέποντάς το στην οθόνη όλοι νομίσαμε ότι υπήρξε θέμα με τον αστράγαλό του αλλά τελικά ήταν το γόνατο. 

Ο ίδιος ο αναβάτης αποκαλύπτει : "Το πρωί είχα ενοχλήσεις στο γόνατο, το οποίο ήταν ήδη τραυματισμένο. Είχα μια πτώση αλλά όχι πτώση ακριβώς στο ράντσο (στην Tavulia στο motocross ράντσο του Valentino Rossi κατά την προπόνηση. Πήγα να πέσω αλλά έβαλα το πόδι κάτω και το έσωσα. Αλλά τώρα το γόνατό μου είναι αδύναμο, πονάει από την προηγούμενη εβδομάδα".

Το γόνατό του τον πρόδωσε κατά την αλλαγή μοτοσυκλέτας αλλά παρόλα αυτά ο Franco δηλώνει αισιόδοξος για την μέρα που πέρασε. "Είμαι χαρούμενος με την τέταρτη θέση. Είμαστε σε καλή κατάσταση από το Portimao και αυτό είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην δεύτερη σειρά εκκίνησης και αυτό είναι καλό. Είμαι χαρούμενος για αυτό και ας ξέρω ότι αύριο θα είναι σκληρός αγώνας, σε ό,τι καιρικές συνθήκες και αν τρέξουμε. Ελπίζω να μην είναι ενδιάμεσες συνθήκες γιατί αυτό θα μας αφήσει με πολλές απορίες (δεν θα είμαστε σίγουροι τι να κάνουμε).

Επόμενο άρθρο »

Quartararo : Αν βρέχει στον αγώνα δεν θα είμαστε πρώτοι για πολύ

« Προηγούμενο άρθρο

Savadori: Στο βρεγμένο η μοτοσυκλέτα είναι σαν Superbike

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα