• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Savadori: Στο βρεγμένο η μοτοσυκλέτα είναι σαν Superbike
Νέα 15/05/2021 - 22:14

Ο Lorenzo Savadori διανύει την πρώτη του χρονιά στα MotoGP (με εξαίρεση τους τρεις τελευταίους αγώνες πέρυσι) και προέρχεται από τον κόσμο των Superbikes. Φέτος στο Le Mans έχει διαγράψει μέχρι τώρα μια τρομερή πορεία σε σχέση με τους προηγούμενούς του αγώνες (6ος στις ΕΔ1, 2ος στις ΕΔ3, 1ος στις ΚΑΤ1) και θα ξεκινήσει αύριο από την 11η θέση του grid. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό συμβαίνει γιατί στην βροχή οι μοτοσυκλέτες των MotoGP θυμίζουν πολύ τις αντίστοιχες των superbikes.

"Ειλικρινά δεν μου αρέσει να αγωνίζομαι στην βροχή αλλά σε αυτές τις συνθήκες, η μοτοσυκλέτα των MotoGP θυμίζει περισσότερο μοτοσυκλέτα των Superbikes γιατί κινείται περισσότερο. Έχω διαφορετική πορεία από τους υπόλοιπους rookies. Έχω οδηγήσει μόνο μοτοσυκλέτες που ξεκίνησαν από μοντέλα παραγωγής, εκτός από τα 125cc, αλλά αυτό ήταν πολύ καιρό πριν. Δεν έχω ούτε καν δοκιμάσει μοτοσυκλέτα της Moto2 και οι μοτοσυκλέτες που βασίζονται στην παραγωγή είναι λογότερο άκαμπτες, κουνιούνται πολύ και έχω συνηθίσει σε αυτό το στυλ".

Τι ένιωσε όταν είδε ότι τερμάτισε πρώτος στις ΚΑΤ1 : "Όταν είδα το όνομά μου μπροστά από όλων των υπολοίπων; Ήταν πολύ ωραίο", είπε χαμογελώντας. "Είμαι χαρούμενος γιατί η Aprilia πάντα με βοηθούσε και με εμπιστεύτηκε οπότε το να είμαι πρώτος με αυτούς είναι πολύ ωραίο. Πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά".

"Πρέπει να βρω πως να οδηγώ αυτή τη μοτοσυκλέτα και να αρχίσω να το κάνω. Θέλω να κερδίζω αγώνες, όπως όλοι οι αναβάτες, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βελτιωθώ. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει αλλά, για να έχω την μοτοσυκλέτα όπως την θέλω μπορεί να πάρει και ένα χρόνο. Δεν είναι κάτι που γίνεται γρήγορα γιατί το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά επειδή ξέρω ότι δεν έχω όλο αυτό το χρόνο, θα προσπαθήσω να το κάνω όσο γρηγορότερα γίνεται".

Επόμενο άρθρο »

Ο Morbidelli παραδέχεται ότι είχε χτυπήσει ήδη το γονατό του

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans : Moto2 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα