• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo : Αν βρέχει στον αγώνα δεν θα είμαστε πρώτοι για πολύ
Νέα 16/05/2021 - 03:08

Όπως και πέρυσι, ο Fabio πήρε την pole position στο Le Mans. Όπως και πέρυσι αναμένεται βροχή κατά την διάρκεια του αγώνα, κάτι που κάνει τον Γάλλο αναβάτη νευρικό.

"Αν βρέξει δεν θα είμαστε πρώτοι για πολύ. Στο στεγνό εγώ, ο Maverick και ο Jack έχουμε καλό ρυθμό. Στο βρεγμένο ζορίζομαι παραπάνω. Θα είναι σημαντικό για εμένα να μάθω, να αποκτήσω εμπειρία ακολουθώντας τον Miller. Νιώθω καλά στο βρεγμένο, δεν νιώθω αργός, αλλά μετά βλέπω τον εαυτό μου στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης και αυτό δεν είναι εύκολο να το αποδεχτώ".

"Το πρόβλημα είναι στην επιτάχυνση, όταν η πίστα ξεκινάει να στεγνώνει. Νιώθω καλά στο φρενάρισμα και στην μέση της στροφής, αλλά όταν ανοίγω το γκάζι τα ελαστικά αρχίζουν να γλιστράνε ποολύ".

"Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συνθήκες θα επικρατήσουν στον αγώνα. Θεωρώ ότι όλοι θα διαλέξουμε μαλακά ελαστικά αλλά αν ο αγώνας μετατραπεί σε flag to flag (αγώνας που αλλάζει από  στεγνό σε βρεγμένο και οι αναβάτες έχουν δικαίωμα να αλλάξουν μοτοσυκλέτα) δεν ξέρω τί να περιμένω γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ σε αγώνα, θα έχει πλάκα".

Επόμενο άρθρο »

Le Mans : MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Morbidelli παραδέχεται ότι είχε χτυπήσει ήδη το γονατό του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα