• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι στόχο βάζει ο Marquez για το Portimao!
Νέα 15/04/2021 - 13:29

Μετά από απουσία σχεδόν 9 μηνών, ο Marc Marquez είναι έτοιμος να ανέβει και πάλι στην Honda του, για τον τρίτο Αγώνα της φετινής σεζόν. Το δεξί του χέρι έχει δυναμώσει και είναι σε θέση να οδηγήσει και πάλι μια MotoGP μοτοσυκλέτα. Η αρχή θα γίνει από αυτό το Σαββατοκύριακο, στην πίστα του Portimao στην Πορτογαλία. Πρώτα, βέβαια, θα πρέπει να περάσει και από τους γιατρούς της πίστας. Το ραντεβού είναι σήμερα και αναμένεται να πάρει το πράσινο φως και από αυτούς.

Λίγο πριν ταξιδέψει για την Πορτογαλία, ο Marc Marquez έκανε τις εξής δηλώσεις: «Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα που έχω τώρα που επιστρέφω στο MotoGP. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να επιστρέψουμε. Περάσαμε πολλές ώρες στο γυμναστήριο με τον φυσιοθεραπευτή μου τον Carlos. Θέλαμε να ήμασταν και στο Κατάρ, αλλά οι γιατροί με συμβούλευσαν να μην πάω. Τους άκουσα και άκουσα και το σώμα μου γιατί ήθελα να επιστρέψω δυνατός και να κάνω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ».

Ο στόχος του για το GP της Πορτογαλίας είναι απλός. «Να δουλέψουμε καλά. Δεν ξέρω καλά την πίστα, αλλά σταδιακά θα επιστρέψουμε κι αυτό είναι καλό».

Επόμενο άρθρο »

Mir: Θα έχουμε έναν ακόμα οδηγό στο Portimao

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το Portimao είναι φανταστική πίστα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα