• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Θα έχουμε έναν ακόμα οδηγό στο Portimao
Τον Marquez, αλλά αυτό δεν αλλάζει και πολλά…
Νέα 15/04/2021 - 14:20

Ο προσωπικός χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Joan Mir, η Estrella Galicia 0,0, διοργάνωσε μια μίνι συνέντευξη τύπου στο Portimao χτες. Εκεί ο Ισπανός είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τον επόμενο Αγώνα της χρονιάς. «Ανυπομονώ για το Portimao», είπε. «Θέλω να τα πάω καλά και πολύ περισσότερο επειδή πέρυσι δεν τερμάτισα τον Αγώνα. Φέτος θέλω να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα».

Φυσικά και τον ρώτησαν για τον Marc Marquez και την επιστροφή του συμπατριώτη του στη δράση μετά από 9 μήνες. «Θα έχουμε έναν ακόμα οδηγό στο Portimao, τον Marc Marquez. Ξέρουμε ότι η πίστα εδώ ευνοεί την Honda, αλλά για μένα δεν αλλάζουν και πολλά. Φέτος θα είμαστε κι εμείς γρήγοροι εδώ και θέλω να παλέψω για τη νίκη. Όμως και οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Είναι τελείως διαφορετικές. Επομένως θα προσπαθήσω να μάθω και θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα».

Τέλος, είπε κι ένα σχόλιο για τον Miguel Oliveira, τον νικητή πέρυσι του Portimao με την ΚΤΜ. «Είμαι σίγουρος ότι ο Miguel θα είναι δυνατός. Εδώ αισθάνεται σαν στο σπίτι του και είναι πάρα πολύ γρήγορος».

Επόμενο άρθρο »

Με σιγουριά στο Portimao ο Bagnaia!

« Προηγούμενο άρθρο

Τι στόχο βάζει ο Marquez για το Portimao!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα