• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το Portimao είναι φανταστική πίστα!
Αλλά και δύσκολη...
Νέα 15/04/2021 - 12:10

Ο επόμενος αγώνας του Πρωταθλήματος είναι το Grand Prix της Πορτογαλίας αυτό το Σ/Κ. Μετά από δύο Αγώνες κάτω των προσδοκιών, ο Valentino Rossi και η ομάδα της Petronas θέλουν να σημειώσουν πρόοδο στο Portimao. Ο Vale είπε σε δηλώσεις του ότι του αρέσει η πίστα, αλλά γνωρίζει επισης και πόσο δύσκολη είναι για την Yamaha.

«Η πίστα του Portimao είναι φανταστική, είναι διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες, αλλά από την άλλη είναι και πολύ δύσκολη! Είναι μια πίστα που χρειάζεσαι χρόνο για να τα μάθεις όλα και σε κάθε Αγώνα όλο και κάτι καινούργιο βρίσκεις να βελτιώσεις». Ο Valentino Rossi είχε βρει κάποιες λύσεις στο ζέσταμα της Κυριακής, στο δεύτερο αγώνα του Qatar. Δεν ήταν όμως αρκετές για να καταφέρει να πάρει μερικούς βαθμούς.

«Βρήκαμε κάποιες ρυθμίσεις την Κυριακή στο Κατάρ και είχα καλύτερο ρυθμό, αλλά ήταν δύσκολα τα πράγματα επειδή ξεκινήσαμε από πολύ πίσω. Ελπίζουμε ότι σ' αυτό το τρίτο Grand Prix θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Εκεί υπάρχουν πολλές πίστες καλές για μένα".

Επόμενο άρθρο »

Τι στόχο βάζει ο Marquez για το Portimao!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Εγώ νοιώθω σαν αναβάτης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα