• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Garcia σε Marquez: Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα!
Τα λόγια του φυσιοθεραπευτή στον Ισπανό
Νέα 14/04/2021 - 15:09

Έχουν περάσεις εννέα δύσκολοι μήνες για τον Marc Marquez, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του και πάλι στις πίστες. Ο Ισπανός πήρε το πράσινο φως από την ομάδα των γιατρών που τον παρακολουθεί και την Πέμπτη θα βρεθεί στο Portimao. Εκεί θα περάσει από το Ιατρικό Κέντρο και αναμένεται να πάρει το οκ και από τους γιατρούς του MotoGP, ώστε να μπει στην πίστα την Παρασκευή το πρωί.

Ο Marc δεν κάνει πολλές δηλώσεις αυτό το διάστημα, όπως μίλησε στην Marca ο προσωπικός του φυσιοθεραπευτής, ο Carlos J. Garcia. «Τα δώσαμε όλα και αυτοί οι 9 μήνες ήταν οι μεγαλύτεροι στη ζωή μας. Είχαμε μόνο ένα στόχο στο μυαλό μας και στο τέλος τον πετύχαμε και αυτός είναι η ανταμοιβή μας για όσα περάσαμε. Οι τελευταίοι ειδικά μήνες ήταν πολύ δύσκολοι, αλλά πάντα προσπαθούσαμε να βλέπουμε το φως στην άκρη του τούνελ», δήλωσε ο Garcia.

«Αν έμαθα ένα πράγμα όλο αυτό το διάστημα, είναι πως ένας αθλητής δεν χρειάζεται μόνο ταλέντο για να είναι επιτυχημένος. Πρέπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙ, να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο, να σηκώνεται νωρίς, να είναι συνεπής, σταθερός, να ξέρει πότε πρέπει να ξεκουράζεται, να τρώει υγιεινά, να προπονείται, να υποφέρει… όλα αυτά χωρίς να ξέρει πότε και αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά. Φαίνεται όμως ότι το φως που θέλαμε να βλέπουμε καθημερινά, μας φώτισε επιτέλους. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν. Είσαι ο Marc. Όλοι όσοι ήμασταν κοντά του όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, ξέρουμε ότι πέρα από καταπληκτικός αθλητής, είναι και καταπληκτικός άνθρωπος».

Επόμενο άρθρο »

Ciabatti: Στόχος μας να έχουμε 6 μοτοσυκλέτες και τα επόμενα χρόνια!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin ελπίζει σε συναρπαστικό Αγώνα και στο Portimao

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα