• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Michelin ελπίζει σε συναρπαστικό Αγώνα και στο Portimao
Οι επιλογές των ελαστικών που φέρνει στην Πορτογαλία
Νέα 13/04/2021 - 13:01

Ο τρίτος αγώνας του MotoGP για το 2021 θα γίνει στην Πορτογαλία αυτό το Σ/Κ. και συγκεκριμένα στην πίστα του Portimalo. Μια πίστα 4,6χλμ με 9 δεξιές και 6 αριστερές στροφές. Επιπλέον, η ευθεία της είναι κοντά στο ένα χιλιόμετρο. Ο καιρός αναμένεται καλός κι έτσι, λογικά, θα χρησιμοποιηθούν μόνο τα σλικ ελαστικά της Michelin. Μπροστά οι οδηγοί θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μαλακή και μεσαία γόμα συμμετρικού ελαστικού και σκληρή γόμα ασύμμετρου.

Η δεξιά πλευρά του σκληρού ελαστικού θα είναι περισσότερο ενισχυμένη από την αριστερή, λόγω της φύσεως της πίστας που έχει περισσότερες δεξιές στροφές. Για τον πίσω τροχό όλες οι επιλογές θα είναι ασύμμετρες με τη δεξιά πλευρά και πάλι να έχει την πιο σκληρή γόμα. Τα βρόχινα ελαστικά θα είναι μαλακής και μεσαίας γόμας, συμμετρικά μπροστά και ασύμμετρα πίσω.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη της Michelin στο Portimao, που ήταν η πίστα στην οποία έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος πέρυσι. «Ελπίζουμε ότι θα δούμε και πάλι έναν εξαιρετικό Αγώνα, όπως και στους δυο πρώτους της χρονιάς», λέει ο Piero Taramasso, ο υπεύθυνος στο Τμήμα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της εταιρείας. «Ειδικά μετά τα ρεκόρ που σημειώσαμε σε δύσκολες συνθήκες πίστας στο Qatar. Επίσης φαντάζομαι ότι οι οπαδοί θα είναι κολλημένοι στις οθόνες τους, φωνάζοντας για τον αγαπημένο τους οδηγό, σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Επόμενο άρθρο »

Garcia σε Marquez: Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα!

« Προηγούμενο άρθρο

O Pons στη θέση του Marcon που αντικαθιστούσε τον Corsi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα