• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχει γίνει στη νέα RC212V ο PEDROSA
«Σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα του 2009, η νέα προσφέρει σαφώς καλύτερη πρόσφυση και καλύτερη αίσθηση συνολικά»
Νέα 17/02/2010 - 10:24

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η εξέλιξη της Honda RC212V σύμφωνα τουλάχιστον με τα δηλώσεις του Dani Pedrosa. Tο HRC κάνει μια νέα αρχή φέτος ενισχύοντας το έμψυχο δυναμικό του με στελέχη και τεχνικούς (μετρ στα ηλεκτρονικά) της Ducati και της Yamaha που τα τελευταία χρόνια μονοπωλούν τους τίτλους και τις νίκες. Παράλληλα παρουσιάζει μια ριζικά ανανεωμένη μοτοσυκλέτα με την οποία ευελπιστεί να επιστρέψει στην κορυφή. Λίγα 24ωρα πριν τις δοκιμές της Sepang, o Pedrosa αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από τη νέα μοτοσυκλέτα.

«Για τις επόμενες δοκιμές στη Sepang δεν έχω ζητήσει καινούργια εξαρτήματα από τη Honda. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα γίνεται για να κατανοήσουμε τις δυνατότητες της νέας μοτοσυκλέτας και να διαπιστώσουμε που ακριβώς βρισκόμαστε. Αυτό που έχει σημασία είναι να βελτιώσουμε την επιτάχυνση κατά την έξοδο από τις στροφές και πάνω σε αυτόν τον τομέα δουλεύουμε», σχολίασε ο Pedrosa που από φέτος θα χρησιμοποιεί και αυτός -όπως και όλοι οι αναβάτες του γκριντ άλλωστε- αναρτήσεις της Ohlins.

«Στην αρχή αντιμετώπισα δυσκολίες, αλλά στο τέλος των δοκιμών βρήκαμε κάποιες καλές ρυθμίσεις αν και υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο 100% αλλά σε δυο εβδομάδες πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο», είπε ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda και πρόσθεσε: «Σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα του 2009, η νέα προσφέρει σαφώς καλύτερη πρόσφυση και καλύτερη αίσθηση συνολικά. Φέτος ξεκινάμε από το μηδέν. Ειλικρινά δεν κοιτάω τους χρόνους αυτή τη στιγμή, αλλά ρίχνω το βάρος στη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας. Δουλεύουμε σκληρά πάνω σε αυτόν τον τομέα και είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής καθώς δεν απέχουμε πολύ από την κορυφή».

Επόμενο άρθρο »

O Vale γιόρτασε στην Καραϊβική!

« Προηγούμενο άρθρο

O ROSSI... μεγάλωσε αλλά είναι ακόμα γεμάτος κίνητρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα