• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O ROSSI... μεγάλωσε αλλά είναι ακόμα γεμάτος κίνητρα
«Το κίνητρό μου προέρχεται από την επιθυμία μου για νίκες. Όταν καταλάβω ότι πλέον δεν είμαι σε θέση να νικάω τότε θα αποχωρήσω»
Νέα 17/02/2010 - 09:52
Έτοιμος για ακόμα μια μάχη είναι ο Valentino Rossi που την Τρίτη 16 του μηνός έγινε 31 χρόνων.

Παρά το γεγονός ότι έχει κατακτήσει 9 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και έχει απολαύσει περισσότερη σαμπάνια από οποιονδήποτε άλλο σύγχρονο αναβάτη, δεν έχει χάσει τα κίνητρά του και περιμένει πως και πως την έναρξη του Πρωταθλήματος για να αντιμετωπίσει και πάλι τους νεότερους και διψασμένους και διακρίσεις αντιπάλους του.

«Εξακολουθώ να είμαι γεμάτος κίνητρα. Πάντα προσπαθώ να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, να βελτιώνομαι και να προσπαθώ να προσαρμόζομαι στη νέα μοτοσυκλέτα. Συνέχεια πρέπει να προσαρμόζεσαι στη νέα μοτοσυκλέτα, στους νέους κανονισμούς. Αν πιστέψεις ότι είσαι σε κορυφαία κατάσταση, τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα! Κάθε σεζόν έχει τη δική της ιστορία. Γίνεται όλο και πιο δύσκολη και πρέπει πάντα να είσαι πιο γρήγορος. Αυτό είναι το πάθος μου και μέχρι τώρα είχα μια εξαιρετική καριέρα με πολλά καλά αποτελέσματα. Το κίνητρό μου προέρχεται από την επιθυμία μου για νίκες. Όταν καταλάβω ότι πλέον δεν είμαι σε θέση να νικάω τότε θα αποχωρήσω», δήλωσε ο Doctor στην Βρετανική MCN.

Αναφερόμενος στις πρώτες δοκιμές του 2010 στην πίστα της Sepang όπου ο Ιταλός εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του είπε: «Οι τελευταίες δοκιμές ήταν σημαντικές από ψυχολογικής άποψης γιατί έδειξα στους αντιπάλους μου ότι είμαι έτοιμος για ακόμα μια σεζόν και αυτό είναι σημαντικό. Στη Sepang τα πάω πάντα καλό και το ίδιο ισχύει και για τη Yamaha. Είναι μια από τις καλύτερες πίστες για μας. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Κατάρ αλλά και κάποιες άλλες πίστες αλλά κάναμε καλή αρχή και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Η φετινή σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη αλλά το καλό για μας είναι ότι είμαστε ήδη σε καλή κατάσταση οπότε θα έχουμε άλλη μια καλή μάχη».

Επόμενο άρθρο »

Ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχει γίνει στη νέα RC212V ο PEDROSA

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Αμφίβολη η συμμετοχή του στις δοκιμές του Κατάρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα