• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Αμφίβολη η συμμετοχή του στις δοκιμές του Κατάρ!
Κινδυνεύει να πάει στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος έχοντας χάσει τα περισσότερα τεστ ο Ισπανός...
Νέα 17/02/2010 - 09:18

Oρατό είναι πλέον το ενδεχόμενο ο Jorge Lorenzo να κατέβει στο Πρωτάθλημα έχοντας χάσει το μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών!

Ο νεαρός αναβάτης που έσπασε το δεξί του μετακάρπιο κατά τη διάρκεια προπόνησης με μοτοσυκλέτα motocross, επισκέφθηκε το γενικό νοσοκομείο της Catalunya για να εξεταστεί από τον ορθοπεδικό που τον εγχείρησε Dr Augusto José Casanovas.

«Η αποθεραπεία πάει καλά αλλά προς το παρόν υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν ο Jorge θα μπορέσει να πάρει μέρος στις δοκιμές του Κατάρ. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα κυλήσει η πορεία αποθεραπείας του όταν αφαιρεθούν τα ράμματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Lorenzo, Hector Martin.

O Ισπανός θα απουσιάσει από τις επόμενες δοκιμές που θα γίνουν στη Sepang 24-26 του μηνός ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του και στις δοκιμές του Κατάρ -τις τελευταίες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος- που θα διεξαχθούν 17-19 Μαρτίου.

Ο Lorenzo από την πλευρά του επικοινωνεί με τους φίλους μέσω Facebook και Twitter. Εκεί λοιπόν έγραψε αναφερόμενος στον τραυματισμό του: «Έχουν περάσει 5 μέρες από τον τραυματισμό μου και δεν έχω διάθεση να γράψω πολλά. Προσπαθώ πάντα να είμαι αισιόδοξος, αλλά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά δεν υπάρχει όρεξη για τίποτα. Ευτυχώς το χέρι μου βελτιώνεται...».

Επόμενο άρθρο »

O ROSSI... μεγάλωσε αλλά είναι ακόμα γεμάτος κίνητρα

« Προηγούμενο άρθρο

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ DOCTOR ROSSI!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα