• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ESPARGARO: Συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτου στον πάγο
Γρήγορος και με 4 τροχούς ο Ισπανός
Νέα 16/02/2010 - 10:12

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΧΟΥΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ

 

Ο Aleix Espargaró συμμετείχε σε αγώνα αυτοκινήτων στον πάγο, που πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Grandvalira στην Andorra, το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Η πίστα έχει μήκος 980 μέτρα και είναι εξ ολοκλήρου καλυμμένη από πάγο.

 

Ο αναβάτης της Pramac Ducati, οδήγησε ένα Subaru Impreza με team mate τον Jordi Casals – που αγωνίζεται κανονικά στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα -και αποδείχτηκε αμέσως ανταγωνιστικός, σε ένα εντελώς άγνωστο αγωνιστικό περιβάλλον. Ο Καταλανός αναβάτης πήρε τη 15η θέση στις κατατακτήριες, με χρόνο 51.8 δευτερόλεπτα (4.5δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή), ανάμεσα σε 25 αγωνιζόμενους. Στον αγώνα, ο Espargaro κατέκτησε την 16η θέση, ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν είχε τρέξει σε τέτοιου τύπου αγώνες στο παρελθόν.

 

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και ο τακτικός αγωνιζόμενος στο Dakar Rally, ο Joan Nani Roma. Ο Espargaró εκτός από τη μειωμένη πρόσφυση είχε να αντιμετωπίσει και τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, που σε κάποια σημεία έφταναν τους -10°C. Ο Ισπανός τώρα θα προετοιμαστεί για το επόμενο σκέλος των δοκιμών της Μαλαισίας στις 25-26 Φεβρουαρίου.

Espargaro 2
Espargaro 2

Επόμενο άρθρο »

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ DOCTOR ROSSI!

« Προηγούμενο άρθρο

DE PUNIET: Σε άριστη φυσική κατάσταση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα