• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CAPIROSSI: Δεν προβληματίζεται από την καθυστέρηση παρουσίασης των καινούριων κινητήρων
Αισιόδοξος ο Ιταλός για το νέο μοτέρ της Suzuki
Νέα 16/02/2010 - 09:08

AIΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΤΕΡ ΤΗΣ SUZUKI

 

Ο Loris Capirossi έδειξε να μην ανησυχεί για την καθυστέρηση παρουσίασης των καινούριων κινητήρων της Suzuki. Ο Ιταλός βετεράνος, που πρόκειται να πραγματοποιήσει την 300η εμφάνιση σε Grand Prix, το 2010, ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος των δοκιμών της Μαλαισίας με τον περσινό κινητήρα.

 

Ο καινούριος V4 της Ιαπωνικής ομάδας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και έτσι ο Capirossi περιορίστηκε στην αξιολόγηση δύο καινούριων πλαισίων. "Οι μηχανικοί της Suzuki είπαν ότι ήταν πολύ νωρίς για να φέρουν τον καινούριο κινητήρα και συνεχίζουν να κάνουν test στο δυναμόμετρο και στην πίστα δοκιμών στην Ιαπωνία. Ο στόχος είναι να έχουμε τουλάχιστον την ίδια ιπποδύναμη με πέρσι, με μεγαλύτερη όμως αντοχή. Το 2009, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εμάς, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά και τα πρώτα δείγματα από το νέο κινητήρα είναι ενθαρρυντικά", δήλωσε ο πρώην Πρωταθλητής στα 125cc και 250cc.

 

"Πιστεύω ότι η Suzuki θα καταφέρει να παρουσιάσει έναν δυνατό και αξιόπιστο κινητήρα. Οι μηχανικοί δοκίμασαν πολλά διαφορετικά υλικά και βρήκαν ένα το οποίο είναι πραγματικά ανθεκτικό. Εκτιμώ ότι φέτος δε θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα αξιοπιστίας. Πάντως, ο κανονισμός για τον περιορισμό των κινητήρων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όλους. Μπορεί το 2010 να δούμε τους αναβάτες την Παρασκευή να πραγματοποιούν ένα shakedown για δύο γύρους και μετά να επιστρέφουν στο box για το υπόλοιπο των ελεύθερων δοκιμών", ολοκλήρωσε ο Capirossi.

Επόμενο άρθρο »

DE PUNIET: Σε άριστη φυσική κατάσταση

« Προηγούμενο άρθρο

SPIES: "Μεγάλης αξίας, οι συμβουλές του Edwards"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα