• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SPIES: "Μεγάλης αξίας, οι συμβουλές του Edwards"
Ο Τεξανός ενισχυμένος από τις συμβουλές του συμπατριώτη του
Νέα 16/02/2010 - 08:23

Ο ΤΕΞΑΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ

 

Ο Ben Spies κρίνει ότι η βοήθεια που του παρέχεται από τον team mate του στην ομάδα Monster Yamaha Tech 3, Colin Edwards είναι τεράστιας αξίας, για την ομαλή και επιτυχή μετάβασή του στα MotoGP.

 

Στις δοκιμές της Sepang, οι δύο Αμερικάνοι μιλούσαν συνεχώς σχετικά με τις ρυθμίσεις της καινούριας τους M1 και αν κρίνουμε από τους χρόνους του Spies, οι συμβουλές του πιο έμπειρου Edwards, ήταν πολύ χρήσιμες.

 

Επίσης, ο 35χρονος αναβάτης έκανε γνωστά στον rookie της Tech 3 τα μυστικά της μακριάς και τεχνικής πίστας της Μαλαισίας, με αποτέλεσμα ο Spies να μπορέσει να κινηθεί σε ικανοποιητικούς ρυθμούς αμέσως. Ταυτόχρονα, σε αντίθεση με ότι θα συμβαίνει φέτος στην εργοστασιακή ομάδα της Fiat Yamaha, οι πίνακες με τις ρυθμίσεις του κάθε αναβάτη είναι ανοικτές στον άλλο. Το δίδυμο των αναβατών της Tech 3 διατηρεί άριστες σχέσεις και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει τον Ben Spies να πάρει γρήγορα τον αέρα της YZR-M1.

 

“Ο Colin είναι εξαιρετικός μαζί μου. Τον ρωτάω αρκετά πράγματα και αυτός είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Είναι πολύ ευχάριστο να είμαστε team mates. Επίσης, έκανα κάποιες ερωτήσεις και στον Casey (Stoner) και με βοήθησε και αυτός αρκετά", δήλωσε ο Spies.

 

"Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που με βοηθούν και μου δίνουν κατευθύνσεις. Προσωπικά, δε φοβάμαι να ρωτάω πράγματα διότι είμαι σε ένα νέο περιβάλλον με μια εντελώς διαφορετική μοτοσυκλέτα, από ότι οδηγούσα στο παρελθόν", ολοκλήρωσε ο περσινός Πρωταθλητής WSBK.

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: Δεν προβληματίζεται από την καθυστέρηση παρουσίασης των καινούριων κινητήρων

« Προηγούμενο άρθρο

PONCHARAL: "Το πρώτο βήμα είναι να είμαστε σε επαφή με την κορυφή"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα