• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ESPARGARO: Στην πρώτη δεκάδα, στις δοκιμές της Sepang
Εντυπωσιακός και πάλι ο Ισπανός
Νέα 10/02/2010 - 09:37

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ

 

Ο Aleix Espargaro συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και στις δοκιμές της Μαλαισίας, όπου σχεδόν έφτασε τον Nicky Hayden, που οδηγούσε την εργοστασιακή Ducati. Ο Ισπανός ξεκινάει την πρώτη πλήρη σεζόν του στα MotoGP, το 2010 μετά από τις εντυπωσιακές wildcard εμφανίσεις που πραγματοποίησε πέρσι με την ομάδα της Pramac Ducati.

 

Στις δοκιμές της Sepang, ο Espargaro ξεπέρασε κατά πολύ τον team mate του, Mika Kallio (ο καλύτερος περσινός rookie) και έδωσε υποσχέσεις για επιτυχίες στο φετινό Πρωτάθλημα. Την πρώτη μέρα, ο πρώην αναβάτης των 250cc, ήταν 11ος για να ανέβει στην 9η θέση, με την ολοκλήρωση των δοκιμών, την Παρασκευή. Μάλιστα, ο Ισπανός βρέθηκε μόλις 2 δέκατα πίσω από τον 8ο Nicky Hayden και 7 δέκατα μπροστά από τον Mika Kallio.

Kallio
Kallio

 

Φυσικά, ο Espargaro δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του, το διήμερο των δοκιμών. "Την πρώτη μέρα προσπαθήσαμε να σταθεροποιήσουμε το ρυθμό μας και τη δεύτερη μπορέσαμε να κυνηγήσουμε έναν πραγματικά γρήγορο γύρο", δήλωσε ο Ισπανός. "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτές ήταν οι πρώτες μου χειμερινές δοκιμές για τα MotoGP και πιστεύω ότι στο μέλλον θα τα πάω ακόμα καλύτερα. Το χέρι, στο οποίο έκανα επέμβαση μέσα στο χειμώνα, δε με ενοχλεί πλέον όταν τρέχω και η φυσική μου κατάσταση είναι σε καλά επίπεδα. Ανυπομονώ για την επιστροφή μας στη Μαλαισία, στο τέλος του μήνα."

 

Ο Kallio από την πλευρά του, δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τη 17η θέση που πήρε, με την ολοκλήρωση των δοκιμών: "Αυτή ήταν απλά μια δοκιμή. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στη μοτοσυκλέτα μας, αλλά δεν καταφέραμε να βελτιωθούμε ιδιαίτερα. Φαίνεται πως μας περιμένει πολλή δουλειά ακόμα μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Προς το παρόν, είμαστε πολύ μακριά από την κορυφή. Ο στόχος μας πάντως, είναι η είσοδος στη δεκάδα, σε κάθε αγώνα."

Επόμενο άρθρο »

CECCHINELLO: Περιγράφει τη νέα RC212V

« Προηγούμενο άρθρο

MELANDRI: "Η ομάδα κινείται σε σωστή κατεύθυνση"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα