• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MELANDRI: "Η ομάδα κινείται σε σωστή κατεύθυνση"
Ικανοποιημένος ο Ιταλός από τις δοκιμές της Sepang
Νέα 10/02/2010 - 09:06

IKANOΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ SEPANG

 

Ο Marco Melandri δήλωσε ικανοποιημένος από τις δοκιμές της Μαλαισίας, αφού πρώτα κατάφερε να ξεπεράσει αρκετά προβλήματα στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Ο Ιταλός, που επέστρεψε φέτος στην ομάδα της Gresini Honda, δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει την επιθυμητή ισορροπία στην RC212V, τερματίζοντας την 16ος την πρώτη μέρα και 11ος τη δεύτερη.

 

Παρόλα αυτά, με την ολοκλήρωση των δοκιμών, ο Melandri πιστεύει ότι πραγματοποίησε πρόοδο σε ότι αφορά τη ρύθμιση της μοτοσυκλέτα και είναι θετικός σε σχέση με την επιστροφή της ομάδας, στην πίστα της Μαλαισίας, κατά το τέλος Φεβρουαρίου. "Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή και αναγκαστήκαμε να δουλέψουμε αρκετά πάνω στη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας, ώστε να βούμε την επιθυμητή ισορροπία και αίσθηση από το μπροστινό. Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα, μέχρι τελικά να βρούμε μια ρύθμιση που θα μπορούσε να δουλέψει σα βάση από εδώ και πέρα."

 

"Στη συνέχεια, δουλέψαμε πάνω στην ανάρτηση, παρατήρώντας σημαντική βελτίωση. Βεβαίως, ακόμα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Με όλα τα δεδομένα που συλλέξαμε, έχουμε ένα σωστό πλάνο για το επόμενο σκέλος των δοκιμών. Πάντως, ήταν πραγματικά κρίμα που η βροχή μας εμπόδισε να δουλέψουμε όπως θα θέλαμε. Το σημαντικό είναι ότι κινούμαστε σε σωστή κατεύθυνση και πιστεύω ότι μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος θα έχουμε στα χέρια μας μια σωστά στημένη μοτοσυκλέτα. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Melandri 2
Melandri 2

Επόμενο άρθρο »

ESPARGARO: Στην πρώτη δεκάδα, στις δοκιμές της Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

RIZLA SUZUKI: Γραφικά σχεδιασμένα από την Troy Lee, για το 2010

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα