• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
RIZLA SUZUKI: Γραφικά σχεδιασμένα από την Troy Lee, για το 2010
Η Καλιφορνέζικη εταιρία αναλαμβάνει το look της ομάδας
Νέα 10/02/2010 - 08:21

Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ LOOK ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

Οι αναβάτες της Rizla Suzuki, Loris Capirossi και Álvaro Bautista θα φορούν φέτος φόρμες και ρούχα, σχεδιασμένα από τη διάσημη Troy Lee Designs, μετά από συμφωνία που επιτεύχθηκε πρόσφατα.

 

Ταυτόχρονα, η Καλιφορνέζικη εταιρία θα αναλάβει τη διακόσμηση του fairing της πρωτότυπης Suzuki GSV-R για το 2010, του επίσημου pit-box της ομάδας αλλά και όλων των ρούχων και των αναμνηστικών προϊόντων. Μια ιδέα για την κατεύθυνση του νέου look της Ιαπωνικής εταιρίας θα δοθεί στις δοκιμές του Qatar, στα μέσα Μαρτίου.

 

Ο Paul Denning, επικεφαλής της ομάδας Rizla Suzuki, δήλωσε: "Η Troy Lee Designs και ο ίδιος ο Troy αποτελούν ξεχωριστές εικόνες στον κόσμο του motorsport και η ομάδα της Rizla Suzuki στα MotoGP νιώθει ιδιαίτερη τιμή για τη συνεργασία αυτή. Μας γεμίζει ικανοποίηση που ο Troy και η ομάδα του θα αναλάβουν τα γραφικά μας, ενώ θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και αρκετά προϊόντα από τη γκάμα τους φέτος. Το 2010 θα υπάρξουν μερικές εκπλήξεις "Troy Lee" για τους οπαδούς μας και πραγματικά θα είναι μεγάλη επιτυχία αν πηγαίνουμε όσο γρήγορα θα φαινόμαστε ότι πηγαίνουμε!"

Troy Lee 2
Troy Lee 2

 

Ο επικεφαλής της Troy Lee Designs, Troy Lee, δήλωσε από την πλευρά του: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμφωνία μας με την Rizla Suzuki. Για μένα, η εμφάνισή μας στα MotoGP ήταν ένα όνειρο και νιώθω πολύ χαρούμενος που θα διακοσμήσω με τα σχέδιά μου μερικές από τις πιο γρήγορες μοτοσυκλέτες στον κόσμο, αλλά και τις φόρμες αυτών των εκπληκτικών αναβατών. Προσδοκώ η φετινή χρονιά να είναι επιτυχής για την Suzuki και να δημιουργήσουμε μια δυνατή συνεργασία. Εκτιμήσαμε ιδιαίτερα ότι οι αναβάτες της Suzuki, Capirossi και Bautista δίνουν όλες τους τις δυνάμεις κάθε φορά που βγαίνουν στην πίστα."

 

Η εταιρία Troy Lee Designs διακοσμεί κράνη από το 1981 και τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του χώρου. Η γκάμα της περιλαμβάνει πολλά προϊόντα, από πλήρη εξοπλισμό motocross μέχρι και καθημερινά ρούχα.

Επόμενο άρθρο »

MELANDRI: "Η ομάδα κινείται σε σωστή κατεύθυνση"

« Προηγούμενο άρθρο

«The sky is the limit» για την Aprilia Alitalia Racing Team

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα