• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ELIAS: Δυνατός και ενθουσιώδης
Πανέτοιμος ο Ισπανός για την πρόκληση της Moto2
Νέα 09/02/2010 - 09:39

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟ2

 

Ο Toni Elías ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του το 2010, με τη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα της νεοσύστατης κατηογορίας, Moto2, μετά από 5 συνεχόμενα χρόνια στα MotoGP. Ο Ισπανός αναβάτης δηλώνει ανυπόμονος για το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος και ενθουσιασμένος μπροστά στην καινούρια πρόκληση της καριέρεας του: "Είμαι ενθουσιασμένος για το φετινό Πρωτάθλημα και νιώθω πολύ δυνατός", δήλωσε ο Elias.

 

Ο αναβάτης της ομάδας Gresini πέρασε μερικές μέρες στα Πυρηναία, για να προπονηθεί και να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Σε συνδυασμό με το motocross, που αποτελεί συνήθη προπόνηση για τον Elías, φαίνεται ότι το πρόγραμμα ενδυνάμωσής του έχει όντως αποδόσει καρπούς. Μετά την ολοκλήρωση της σωματικής προετοιμασίας του, ο 27χρονος αναβάτης ταξίδεψε στο αρχηγείο της Ιταλικής ομάδας, στην Faenza για να γνωρίσει τους ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν το 2010 αλλά και για να δουλέψει πάνω στην καινούρια του μοτοσυκλέτα.

Elias 2
Elias 2

 

Παρόλο που το πρωτότυπο της Moriwaki, η νέα MD600 έχει ήδη παραδοθεί στην Ιταλική ομάδα, η συναρμολόγησή της δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Ο Elías αναμένεται να πραγματοποιήσει δοκιμές στο Montmelo στις 17- 19 Φεβρουαρίου, με την προϋπόθεση ότι η μοτοσυκλέτα είναι έτοιμη. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις αρχές Μαρτίου και τις προγραμματισμένες δοκιμές της Valencia, ώστε να πάρει μια πρώτη γεύση της MD600.

 

Δίπλα στον Elías στο box της Gresini, θα βρεθεί ο ταλαντούχος Ρώσος αναβάτης, Vladimir Ivanov. Ο Ισπανός δήλωσε σχετικά με τον teamElias 3

Elias 3
mate του: "Θα ξέρουμε περισσότερα μετά τις πρώτες δοκιμές. Πιστεύω ότι μπορώ να αξιοποιήσω την εμπειρία μου για να τον βοηθήσω, όπως και ολόκληρη την ομάδα."

Επόμενο άρθρο »

BRIDGESTONE: Επιστροφή στη δράση

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: Δεν ανησυχεί για τις επιδόσεις της Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα