• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Δεν ανησυχεί για τις επιδόσεις της Yamaha
Εμπιστοσύνη στο πακέτο της Ducati
Νέα 09/02/2010 - 08:57

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ DUCATI

 

Ο Casey Stoner δήλωσε ότι οι εντυπωσιακές επιδόσεις της νέας Yamaha Μ1 δεν τον προβληματίζουν εν όψει του Πρωταθλήματος του 2010. Η νέα εργοστασιακή Yamaha ήταν σταθερά πρώτη στις δοκιμές της Sepang, με αναβάτη τον Valentino Rossi, αλλά και ο team mate του Jorge Lorenzo, ακολουθούσε κατά πόδας, για να γράψει τελικά τον 3ο καλύτερο χρόνο. Ταυτόχρονα, και το δίδυμο της ομάδας Monster Yamaha Tech 3, Colin Edwards και Ben Spies κινήθηκαν σε γρήγορους ρυθμούς, αποδεικνύοντας πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, ότι η φετινή M1 θα είναι ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο. Ο Spies τελειώσε τις δοκιμές 5ος και ο συμπατριώτης του ακολούθησε στην 7η θέση.

 

Πάντως, ο Πρωταθλητής του 2007 τόνισε ότι έίναι δύσκολο να κρίνει κανείς αν το πλεονέκτημα που φαίνεται η Yamaha να έχει στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι πράγματι σημαντικό. "Όλα θα φανούν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς! Μέχρι τότε, δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο μεγάλο πλεονέκτημα έχει ο καθένας. Σίγουρα η Yamaha φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό νομίζω ότι συμβαίνει πάντα τις τελευταίες χρονιές. Επίσης, πιστεύω ότι η πίστα της Sepang τους ταιριάζει πολύ. Αντίθετα, η συγκεκριμένη πίστα είναι μάλλον η Αχίλλειος Πτέρνα για τις μοτοσυκλέτες της Ducati. Μπορεί να είχαμε κάποιες καλές δοκιμές εδώ και έναν καλό αγώνα, αλλά γενικά είναι ένα circuit που μας ταλαιπωρεί πολύ περισσότερο από άλλα", δήλωσε ο Αυστραλός.

Stoner 2
Stoner 2

 

"Είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσιάζουμε προς το παρόν, αφού είμαστε μόλις μερικα δέκατα μακριά από την κορυφή. Η μοτοσυκλέτα θα είναι καλύτερη σα σύνολο το 2010, σε περισσότερες πίστες από ότι στο παρελθόν. Παλιότερα, η Desmosedici δούλευε καλά σε μερικές πίστες αλλά σε άλλες δυσκολευόμασταν πραγματικά. Η έκδοση του 2010 έχει συνολικά βελτιωμένη αίσθηση και πραγματικά ανυπομονώ να δοκιμάσω πως συμπεριφέρεται και σε άλλες πίστες", ολοκλήρωσε o Stoner.

Επόμενο άρθρο »

ELIAS: Δυνατός και ενθουσιώδης

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: Επίσκεψη στην Ταϊλάνδη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα