• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Πιο επιθετικός το 2010
"Θα πολεμήσω τους αντιπάλους μου, με τα δικά τους όπλα"
Νέα 08/02/2010 - 10:08

"ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ"

 

O Casey Stoner δήλωσε ότι το 2010 θα οδηγήσει πιο επιθετικά από ποτέ έτσι ώστε να ξανανέβει στην κορυφή των MotoGP και να κατακτήσει το φετινό Παγκόσμιο Τίτλο. Ο Αυστραλός ουσιαστικά ασκεί κριτική στους αντιπάλους του, και ιδιαίτερα στον Rossi για αμφιλεγόεμενα προσπεράσματα όπως το θρυλικό πλέον στην Laguna Seca, το 2008 .

 

Ο Stoner τονίζει πως είναι έτοιμος να αντικρούσει τις επιθέσεις των αντιπάλων του με τα ίδια ακριβώς όπλα: "Στο παρελθόν ήμουν απόλυτα καθαρός στις προσπεράσεις μου", δήλωσε ο Αυστραλός στο περιοδικό Motosprint. "Αντίθετα, οι περισσότεροι αντίπαλοί μου δεν ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των υπολοίπων. Φαίνεται λοιπόν ότι κι εγώ πρέπει να ακολουθήσω πιο πολύ πιο επιθετική τακτικη. Ορκίζομαι ότι έτσι θα είναι τα πράγματα το 2010."

H περίφημη μάχη Rossi - Stoner στην Laguna, το 2008
H περίφημη μάχη Rossi - Stoner στην Laguna, το 2008

 

Επίσης, ο Stoner δήλωσε υπέρμαχος της επιστροφής στα 1000cc, όμως είναι αρκετά σκεπτικός σχετικά με τους προγραμματισμένους κανονισμούς. "Μου αρέσουν οι μοτοσυκλέτες των 1000cc. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δημιουργήθηκε η κατηγορία των 800cc, διότι είναι ένας κυβισμός που ουσιαστικά δεν υφίσταται στις μοτοσυκλέτες παραγωγής. Με τα 1000cc οι αγώνες θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικοί, οπότε αυτό το πισωγύρισμα πιστεύω ότι είναι θετικό για όλους. Αυτό που δε με βρίσκει σύμφωνο είναι η πρόθεση να χρησιμοποιήσουμε κινητήρες παραγωγής σα βάση για τους αγωνιστικούς. Οι κινητήρες αυτοί θα είναι πιεσμένοι στο απόλυτο όριό τους και με μάλλον μέτρια αξιοπιστία. Προβλέπω οι πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να γεμίζουν με καπνούς και λάδια", ολοκλήρωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: "Προτεραιότητα για το 2010, η αποφυγή λαθών"

« Προηγούμενο άρθρο

SIMONCELLI: Ευτυχής που απέφυγε τον τραυματισμό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα