• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIMONCELLI: Ευτυχής που απέφυγε τον τραυματισμό
Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Ιταλός
Νέα 08/02/2010 - 09:36

ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Ο ΙΤΑΛΟΣ

 

O Marco Simoncelli δήλωσε ότι αισθάνεται τυχερός που απέφυγε ένα σοβαρό τραυματισμό στο ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των δοκιμών στην Sepang. O Ιταλός rookie είχε κάποια μικρά τραύματα στον αγκώνα του και στο δάχτυλό του, μετά από εντυπωσιακό high siding στην πρώτη σειρά στροφών της πίστα της Μαλαισίας.

 

"Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα διότι η μοτοσυκλέτα δε δούλευε όπως ήθελα και έχανα αρκετό χρόνο. Μετά τα πράγματα εξελίχτηκα ακόμα χειρότερα, λόγω της πτώσης", δήλωσε ο Simoncelli. "Είχα βγει με καινούρια ελαστικά και μετά από μισό γύρο επέστρεψα στα pits γιατί συνέχιζα να αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα. Έκανα έναν τεχνικό έλεγχο και ξαναβγήκα στην πίστα. Στην πρώτη στροφή, παρότι νόμιζα ότι ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός, η μοτοσυκλέτα με πέταξε κάτω. Σύρθηκα άσχημα στην άσφαλτο και πραγματικά νιώθω πολύ τυχερός που τη γλύτωσα με λίγα γδαρσίματα. Θα μπορούσα να είχα τραυματιστεί πολύ χειρότερα". συμπλήρωσε ο Ιταλός.

Simoncelli Crash
Simoncelli Crash

 

Ο Πρωταθλητής του 2008 στα 250cc, μπόρεσε να συνεχίσει την προσπάθειά του, τις τελευταίες ώρες των δοκιμών και ήταν σχετικά ικανοποιημένος παρά το ατύχημά του. "Το απόγευμα συνεχίσαμε τη δουλειά με πολύ καλύτερα αποτελέσματα και η αίσθηση της μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε σημαντικά. Ο χρόνος που έκανα δεν μπορεί να είναι τυχαίος", τόνισε ο Simoncelli, που έγραψε τελικά τον 15ο χρόνο την Παρασκευή, 2,3 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή, αλλά μόλις μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον team mate του, Marco Melandri.

 

"Τώρα θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέξαμε. Πιστεύω ότι οι δοκιμές εξελίχτηκαν καλά για εμάς και επιστρέφω σπίτι με υψηλό ηθικό, παρά την πτώση μου", ολοκήρωσε o Simoncelli.

Επόμενο άρθρο »

STONER: Πιο επιθετικός το 2010

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: "Ξέχασα πως οδηγούμε!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα