• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: "Ξέχασα πως οδηγούμε!"
Επηρεασμένος ο Ισπανός από την αγωνιστική αποχή
Νέα 08/02/2010 - 09:06

ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ

 

Ο Jorge Lorenzo παραδέχτηκε ότι είχε ξεχάσει πως οδηγούνε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αυτό επηρέασε τις επιδόσεις του την πρώτη μέρα των δοκιμών στην Sepang. Ο Ισπανός ήταν ο 5ος ταχύτερος της Πέμπτη και μόλις η τρίτη καλύτερη Yamaha.

 

Παρόλα αυτά, ο Lorenzο, που τερμάτισε δεύτερος στο περσινό Πρωτάθλημα ένιωσε πιο άνετα τη δεύτερη μέρα και κατάφερε να γράψει χρόνους αντιπροσωπευτικούς της αξίας του. Ο αναβάτης της Fiat Yamaha ολοκλήρωσε τελικά τις δοκιμές έχοντας γράψει τον τρίτο ταχύτερο χρόνο, 0.360 δευτερόλεπτα πίσω από την Ducati του Casey Stoner και 0.755 δευτερόλεπτα πίσω από την Yamaha του team mate του, Valentino Rossi.

 

"Την Παρασκευή ένιωσα πολύ καλύτερα και μπόρεσα να κινηθώ γρήγορα εξ αρχής. Νομίζω ότι μετά από μια τόσο μεγάλη αποχή από τις πίστες είχα ξεχάσει πως οδηγούμε!", δήλωσε ο Ισπανός. "Χρειάστηκα κάποιο χρόνο για να βρω το ρυθμό μου, αλλά στο τέλος όλα εξελίχτηκαν ικανοποιητικά. Είμαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου και από την αίσθηση της νέας μοτοσυκλέτας."

 

"Οι αλλαγές που έκανε η Yamaha στην M1 ήταν απόλυτα σωστές, χωρίς να επηρεαστούν οι καλές πτυχές της μοτοσυκλέτας. Έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις στο πλαίσιο και τον κινητήρα, που μας βοήθησαν να βελτιώσουμε το ρυθμό μας. Δε θα έχουμε πολλές μέρες πάνω στη μοτοσυκλέτα μέχρι το ξεκίνημα της σεζόν, οπότε πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερα μπορούμε από αυτές τις δοκιμές", ολοκλήρωσε ο Lorenzo.

Lorenzo 2
Lorenzo 2

Επόμενο άρθρο »

SIMONCELLI: Ευτυχής που απέφυγε τον τραυματισμό

« Προηγούμενο άρθρο

SPIES: Υψηλές Προσδοκίες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA