• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DUCATI: Ευχαριστημένοι από τις δοκιμές της Sepang
Ικανοποίηση στις τάξεις της Ιταλικής ομάδας
Νέα 06/02/2010 - 09:27

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

Το δίδυμο των αναβατών της Marlboro Ducati, Casey Stoner και Nicky Hayden ήταν ικανοποιημένοι από τους χρόνους τους στις δοκιμές της Μαλαισίας, παρότι ο καιρός έκανε δύσκολη τη δουλειά τους, το προηγούμενο διήμερο.

 

Με την πίστα να είναι σχετικά βρεγμένη το πρωί, ο Stoner επέλεξε να περιμένει μέχρι τη 1 το μεσημέρι για να ξεκινήσει την προσπάθειά του. Ο Αυστραλός έγραψε καλύτερο χρόνο 2’01.320 – τον καλύτερο του, για τις δύο ημέρες των δοκιμών – και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του σχετικά με το επίπεδο της Desmosedici GP10.

 

"Είμαστε ικανοποιημένοι από τις δοκιμές, παρότι σήμερα τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά λόγω της βροχής. Όταν τελικά η πίστα στέγνωσε μπορέσαμε να δουλέψουμε σωστά", δήλωσε ο Stoner. "Είναι σίγουρο ότι το στήσιμο της μοτοσυκλέτας βελτιώθηκε, αφού δοκιμάσαμε αρκετές διαφορετικές ρυθμίσεις στο ψαλίδι. Οι χρόνοι δεν είναι ακόμα αυτοί που θα επιθυμούσαμε και σίγουρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας αν θέλουμε να κόψουμε ακόμα κάποια δέκατα, από τα γυρολόγιά μας, με σκληρά ελαστικά. Πάντως, κινούμασταν συνεχώς γύρω στο 2’01.9 ή στο 2’02.0, οπότε οι χρόνοι μας ήταν σταθεροί."

Hayden
Hayden

 

Ο Αυστραλός πρόσθεσε: "Αν ληφθεί υπόψιν ότι χρησιμοποιούμε έναν καινούριο κινητήρα και μερικά ακόμα καινούρια εξαρτήματα, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, σίγουρα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το επίπεδο που επιδεικνύουμε. Ακόμα έχουμε δουλειά μπροστά μας, αλλά ακολουθούν ακόμα δύο σκέλη δοκιμών, μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος . Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος."

 

Ο Hayden αποφάσισε να βγει στην πίστα στις 9 το πρωί και ήταν ικανοποιημένος από τις δοκιμές. Παρόλα αυτά, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την επιστροφή της βροχής, μέσα στην ημέρα. "Είμαι σχετικά ικανοποιημένος, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα", δήλωσε ο Αμερικάνος. "Τις δύο τελευταίες μέρες, ο καιρός δε μας βοήθησε να κινηθούμε και να δουλέψουμε, όπως θα θέλαμε. Πάντως, σήμερα το πρωί βρήκαμε μια ρύθμιση ώστε το νέο πιρούνι και ο καινούριος κινητήρας, να δουλεύουν σωστά σε βρεγμένη πίστα. Όταν η πίστα στέγνωσε μπόρεσα να καταλάβω αμέσως ότι έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με την Πέμπτη και κινήθηκα σε ικανοποιητικούς ρυθμούς. Θα ήθελα οι χρόνοι μου να ήταν ακόμα καλύτεροι, όταν όμως τοποθετήσαμε καινούρια ελαστικά η βροχή επανήλθε. Όπως και να έχει, οι δοκιμές πήγαν καλά και ανυπομονώ για το επόμενο σκέλος, σε δύο βδομάδες από τώρα."

Επόμενο άρθρο »

TECH 3: Σημαντική Πρόοδος

« Προηγούμενο άρθρο

DE PUNIET: Ικανοποιημένος από την πρώτη επαφή με τη νέα RC212V

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα