• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE PUNIET: Ικανοποιημένος από την πρώτη επαφή με τη νέα RC212V
Ο Γάλλος ευχαριστημένος από τις δοκιμές της Sepang
Νέα 06/02/2010 - 08:57

Ο ΓΑΛΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ SEPANG

 

Ο Randy De Puniet έκανε το ντεμπούτο του με την καινούρια Honda RC212V στις δοκιμές της Μαλαισίας, συλλέγοντας σημαντικά δεδομένα, σε σχέση με την κατεύθυνση που θα κινηθεί στις επόμενες δοκιμές, στο τέλος Φεβρουαρίου. Ο Γάλλος συμπλήρωσε 110 γύρους την Πέμπτη και την Παρασκευή στην πίστα της Sepang, πραγματοποιώντας καλύτερο χρόνο 2’03.043, τη δεύτερη μέρα των δοκιμών.

 

Παρόλα αυτά, ο κύριος στόχος του ήταν να προσαρμοστεί πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα και όχι τόσο οι απόλυτοι χρόνοι. "Η πρώτη δοκιμή της καινούριας RCV ήταν κάπως δύσκολη για εμάς", δήλωσε ο De Puniet. "Η μοτοσυκλέτα φαίνεται καλή και γρήγορη, αλλά μετά από μερικούς γύρους την αισθανόμουν κάπως νευρική. Γι' αυτό το λόγο, δουλέψαμε αρκετά με τις ρυθμίσεις του πλαισίου και της ανάρτησης. Βρίσκοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις, μπόρεσα να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και να κινηθώ σε ικανοποιητικούς ρυθμούς."

 

Ο Γάλλος συμπλήρωσε: "Το πρωί της Παρασκευής δοκιμάσαμε διάφορες ρυθμίσεις. Κάποιες μας ικανοποίησαν, αλλά είναι σίγουρο ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Στο τέλος βγήκα στην πίστα με μαλακά ελαστικά, αλλά η θερμοκρασία του οδοστρώματος δεν ήταν κατάλληλη. Γνωρίζω ότι η 13η θέση στην κατάταξη δεν είναι κανένα φοβερό αποτέλεσμα, αλλά ούτως ή άλλως δεν ενδιαφερόμασταν τόσο για τους χρόνους. Συλλέξαμε σημαντικά δεδομένα και πλέον έχουμε ξεκάθαρη άποψη, σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθούμε."

 

Ο De Puniet και η ομάδα της LCR Honda θα επιστρέψει στη δράση στο επόμενο σκέλος των δοκιμών της Sepang, που θα πραγματοποιηθούν στις 25-26 Φεβρουαρίου.

Επόμενο άρθρο »

DUCATI: Ευχαριστημένοι από τις δοκιμές της Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG TEST: Χαμόγελα για ROSSI - Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα