• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SMITH: Λανσάρει video game
Το όνομα αυτού, "MotoGP 09/10"
Νέα 03/02/2010 - 09:38

TO ONOMA AYTOY, "ΜΟΤΟGP 09/10"

 

O 19χρονος αναβάτης της Bancaja Aspar, Bradley Smith βρέθηκε αντιμέτωπος με περισσότερους από 50 δημοσιογράφους, σε εικονικούς αγώνες μοτοσυκλέτας, στο νέο video game "MotoGP 09/10", στις εγκαταστάσεις της πίστας του Silverstone. Το συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσιάστηκε πρόσφατα από την Capcom και αναμένεται να έχει ιδιαίτερη επιτυχία στις τάξεις των φίλων των αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλέτας.

 

Μετά από κάποιες επικές μονομαχίες, το βραβείο (ένα ρολόι Tissot MotoGP) δόθηκε στο δημοσιογράφο που κατάφερε να νικήσει τον Smith σε αγώνα τριών γύρων στην πίστα του Mugello. Η επιλογή φυσικά δεν ήταν τυχαία, αφού στο συγκεκριμένο Grand Prix, ο Βρετανός πήρε τη δεύτερη καρώ σημαία της περσινής του σεζόν.

 

"Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι επειδή περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες των αγώνων. Έχει ακόμα και την καινούρια πίστα του Balatonring, στην Ουγγαρία, ενώ έχουν καταφέρει να αναπαραστήσουν με επιτυχία και το ξεχωριστό στυλ του κάθε αναβάτη", εξήγησε ο Smith.

 

Δίπλα στο Βρετανό, βρέθηκαν οι συμπατριώτες του αναβάτες Scott Redding και Danny Webb. "Μερικοί gamers ήταν πολύ δυνατοί και πραγματικά χαίρομαι που δε θα πρέπει να τους αντιμετωπίσω στην πραγματική πίστα!", συμπλήρωσε ο αναβάτης από την Οξφόρδη.

Smith Video Game 2
Smith Video Game 2
Smith Video Game 3
Smith Video Game 3

Επόμενο άρθρο »

DE ANGELIS: Δυνατός και σε τέσσερις τροχούς

« Προηγούμενο άρθρο

SUZUKI: Έτοιμη για τις δοκιμές της Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα