• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUZUKI: Έτοιμη για τις δοκιμές της Sepang
Σε πλήρη ετοιμότητα η Ιαπωνική ομάδα
Νέα 03/02/2010 - 09:01

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

Το δίδυμο της Rizla Suzuki, Loris Capirossi και Álvaro Bautista ετοιμάζονται να δοκιμάσουν τις νέες τους πρωτότυπες GSV-R για πρώτη φορά μετά τον προηγούμενο Νοέμβριο, στις δοκιμές της Sepang που ξεκινούν σήμερα.

 

Ο Capirossi ακολούθησε πρόγραμμα εντατικής προπόνησης μέσα στο χειμώνα και ο έμπειρος Ιταλός είναι σε άψογη φυσική κατάσταση εν όψει της 21ης συνεχόμενης σεζόν του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Bautista θα οδηγήσει στην πίστα της Μαλαισίας για πρώτη φορά με μοτοσυκλέτα MotoGP και δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιώδης. Μέχρι τώρα, ο Ισπανός έχει δοκιμάσει δύο φορές την GSV-R στην πίστα της Valencia και του Estoril και θέλει να συνεχίσει την εκμάθηση των μυστικών της Μεγάλης Κατηγορίας.

 

Την Τετάρτη, το shakedown της μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιήσει ο αναβάτης δοκιμών Nobuatsu Aoki, ενώ οι δύο επίσημοι αναβάτες της Rizla Suzuki θα πάρουν στα χέρια τους τις μοτοσυκλέτες, την Πέμπτη.

 

"Έχω αρκετό καιρό να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα και ανυπομονώ να βρεθώ ξανά πάνω της. Έχω πρόβλημα ακόμα και να κοιμηθώ λόγω του ενθουσιασμού μου που επιστρέφω στη δουλειά μου στην πίστα", δήλωσε ο Capirossi. "Ξέρω ότι όλοι στην Suzuki δουλέψανε πολύ σκληρά ώστε να έχουμε φέτος μια αξιόμαχη μοτοσυκλέτα και ελπίζω ότι στην Sepang θα είμαστε εξ αρχής σε θέση να ακολουθήσουμε το ρυθμό των πρωτοπόρων. Μετά τις δοκιμές θα πάω στο εργοστάσιο της Suzuki στο Hamamatsu για να δουλέψω μαζί με τους μηχανικούς. Πιστεύω ότι με την έναρξη της σεζόν η μοτοσυκλέτα μας θα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο."

 

Ο πολύπειρος Ιταλός συμπλήρωσε: "Μετά από 20 σεζόν στους αγώνες είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και πραγματικά απολαμβάνω τη δουλειά μου. Νιώθω σα να έχω κάποιους ανεκπλήρωτους στόχους ακόμα, οπότε αυτές οι δοκιμές ίσως δώσουν και το έναυσμα για την υλοποίησή τους."

 

Ο Bautista από την πλευρά του δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τις δοκιμές, διότι αυτή είναι ουσιαστικά η πρώτη μου φορά στην πίστα σαν αναβάτης της Rizla Suzuki. Έχω ήδη πραγματοποιήσει δύο σειρές δοκιμών και η ομάδα ήταν ικανοποιημένη με τη δουλειά μου, αλλά τώρα θα οδηγήσω τη δικιά μου μοτοσυκλέτα και θα εμφανιστώ με τα επίσημα χρώματα της ομάδας. Έχω εμπιστοσύνη τόσο στις ικανότητές μου πάνω στη μοτοσυκλέτα και μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα εξ αρχής άνετα πάνω στην GSV-R. Φυσικά, προς το παρόν δε θα είμαι σε θέση να σπάσω ρεκόρ, γιατί έχω ακόμα πολλά να μάθω. Πρέπει βήμα βήμα να αναζητήσω το όριο της μοτοσυκλέτας. Οι δοκιμές της Sepang αποτελούν ένα καλό σημείο εκκίνησης και είμαι πραγματικά ικανοποημένος που βρίσκομαι στην εργοστασιακή ομάδα της Suzuki. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου."

Επόμενο άρθρο »

SMITH: Λανσάρει video game

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: Στο πλευρό του Bradley Smith

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα