• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE ANGELIS: Δυνατός και σε τέσσερις τροχούς
Πρώτος στην κατηγορία του, σε αγώνα Rally
Νέα 03/02/2010 - 09:58

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΓΩΝA RALLY

 

Η αγωνιστική χρονιά του Alex de Angelis ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, μετά την επιτυχία του στον αγώνα Rally Ronde στην Val d'Orcia, όπου ο αναβάτης από το San Marino απέδειξε την ικανότητά του με αυτοκίνητο.

 

Ο De Angelis, που φέτος θα αγωνιστεί στην Μoto2 με την ομάδα της Scot, οδήγησε ένα Citroen C2 και τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία του και 15ος στη γενική κατάταξη, ανάμεσα σε 85 συμμετοχές. Μάλιστα, ο συνδυασμός De Angelis-Costa ήταν ο ταχύτερος με αυτοκίνητο χωρίς τετρακίνηση, σε ολόκληρο τον αγώνα.

 

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος! Πέτυχα μια επίδοση της οποία πραγματικά δεν περίμενα, πριν ξεκινήσουμε", εξήγησε ο De Angelis. "Θεωρητικά, το C2 μου θα έπρεπε να είναι πίσω από το Clio 2000 καθώς άλλες συμμετοχές S1600. Η μέρα ήταν πολύ ευχάριστη και ο καιρός άψογος. Η διαδρομή ήταν ιδιαίτερα γρήγορη και σε κάποια σημεία ήταν απαραίτητη η χρήση υψηλών ταχυτήτων. Ήταν πολύ συναρπαστικό να τρέχω σε ένα ασυνήθιστο για εμένα terrain."

 

Ο De Angelis τώρα θέλει να συγκεντρωθεί στην προετοιμασία του για το Πρωτάθλημα Moto2, και πρόσθεσε: "H αγωνιστική χρονιά μου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζω να συνεχιστεί εξίσου ικανοποιητικά και με δύο τροχούς. Η συγκέντρωσή μου τώρα είναι αποκλειστικά στους αγώνες μοτοσυκλέτας και στις 10 Φεβρουαρίου έχω προγραμματίσει τις πρώτες μου δοκιμές με την ομάδα της Scot. Αν έχω ξανά μέσα στη χρονιά την ευκαιρία να βρεθώ πίσω από το τιμόνι ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, θα το ήθελα πολύ!"

Επόμενο άρθρο »

VIDEO @ RACINGPLANET.TV - Travis Pastrana

« Προηγούμενο άρθρο

SMITH: Λανσάρει video game

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα