• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Στο πλευρό του Bradley Smith
Ο Αυστραλός στηρίζει το Βρετανό, για τον Τίτλο στα 125cc
Νέα 03/02/2010 - 08:34

Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ 125CC

 

Ο Casey Stoner πιστεύει ότι ο ανερχόμενος Βρετανός αστέρας, Bradley Smith,  θα είναι ένας σοβαρός διεκδικητής του Τίτλου στα 125GP, το 2010.

 

Ο Αυστραλός παρακολουθεί τις προσπάθειες του Smith από την αρχή της καριέρας του και δηλώνει ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του αναβάτη από την Οξφόρδη. Ο Smith κέρδισε δύο αγώνες μέσα στο 2009, με αποτέλεσμα να γίνει ο πιο επιτυχημένος Βρετανός αναβάτης στα Grand Prix, από τον καιρό του θρυλικού Barry Sheene.

 

Ο Βρετανός κατέκτησε τελικά τη δεύτερη θέση στην κατάταξη του Πρωταθλήματος με έξι διαδοχικά βάθρα στους έξι τελευταίους αγώνες και ο Stoner δήλωσε για εκείνον: "Τον παρακολουθώ από τότε που πρωτοήρθε στα 125cc και πραγματοποίησε εκπληκτικούς αγώνες με την Honda, ανεβαίνοντας στις πρώτες θέσεις από πολύ πίσω. Υπάρχουν λίγοι αναβάτες στα 125cc, οι οποίοι μου αρέσουν επειδή είναι ταπεινοί και προσγειωμένοι. Δε λένε δεξιά και αριστερά ότι είναι το νούμερο ένα, μόλις κερδίσουν έναν αγώνα!"

 

"Είναι αυτοί που μπορείς να καταλάβεις ότι ικανοποιούνται απόλυτα με τη δουλειά που κάνουν. Ο Bradley είναι σίγουρα ένας από αυτούς, οπότε είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εμένα να τον βλέπω να πηγαίνει τόσο καλά", ολοκλήρωσε ο Πρωταθλητής του 2007.

Smith
Smith

Επόμενο άρθρο »

SUZUKI: Έτοιμη για τις δοκιμές της Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Η πρώτη του SUPPO με την ενδυμασία της ΗONDA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα