• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SPIES: "Δεν έχω κάτι να αποδείξω στις δοκιμές της Sepang"
Αισιόδοξος και ήρεμος ο Τεξανός για τις δοκιμές της Μαλαισίας
Νέα 02/02/2010 - 08:49

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ Ο ΤΕΞΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ

 

Ο Πρωταθλητής World Superbike για το 2009, Ben Spies ετοιμάζεται για τις δοκιμές της Sepang, που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη. Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση της ομάδας Tech3 Yamaha, εδώ και δύο μήνες.

 

Ο Αμερικάνος αναμένεται να επιστρέψει στη Μαλαισία σε τρεις περίπου εβδομάδες, για να συνεχίσει τις δοκιμές με την ομάδα του και κατά συνέπεια δηλώνει ότι δε νιώθει αγχωμένος. "Το θετικό είναι ότι μετά από τρεις εβδομάδες θα επιστρέψουμε στην Sepang, οπότε δε νιώθω πίεση για να αποδείξω κάτι στο πρώτο σκέλος των δοκιμών", δήλωσε ο Spies. "Δεν ενδιαφέρομαι τόσο πολύ για τους απόλυτους χρόνους γύρων. Αυτό που με ενδιαφέρει προτίστως είναι να αποκτήσω καλύτερη αίσθηση της μοτοσυκλέτας και των ελαστικών, καθώς και να αλλάξω πράγματα που δε μου αρέσουν. Μετά τις δοκιμές της Valencia δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στη μοτοσυκλέτα, οπότε προς το παρόν πρέπει να αναζητήσουμε κάποιες σωστές ρυθμίσεις. Όταν θα επιστρέψουμε, μετά από τρεις βδομάδες θα πιέσουμε πραγματικά για να δούμε πόσο γρήγορα μπορούμε να κινηθούμε. Αυτές οι πρώτες δοκιμές είναι κάτι σαν shakedown. Δεν έχω οδηγήσει μοτοσυκλέτα από τις δοκιμές της Valencia, ούτε καν μοτοσυκλέτα motocross. Πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου! Πρέπει να βγάλω από πάνω μου τη σκόνη και να αρχίσω να δουλεύω εντατικά με την ομάδα μου."

Spies 2
Spies 2

 

Ο Spies πρόσθεσε ότι περιμένει ο καινούριος κανονισμός για τους κινητήρες να αυξήσει πολύ περισσότερο τον ανταγωνισμό στα MotoGP και να κάνει τους αγώνες πιο ενδιαφέροντες. "Ότι και να έχω στα χέρια μου, θα το οδηγήσω όσο πιο δυνατά μπορώ. Πιστεύω πάντως ότι ο νέος κανονισμός για τους κινητήρες θα φέρει τις δορυφορικές ομάδες, σαν τη δική μου, πιο κοντά στο επίπεδο των εργοστασιακών. Βεβαίως, δεν μπορώ προς το παρόν να κάνω προβλέψεις για τις επιδόσεις μου απέναντι στους εργοστασιακούς αναβάτες, ή αν θα έχουμε ακριβώς την ίδια μοτοσυκλέτα, μέσα στη χρονιά. Σε αυτή τη φάση, είμαι ακόμα σε διαδικασία μαθητείας και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάω στην Sepang και να γράψω όσους περισσότερους γύρους μπορώ."

Επόμενο άρθρο »

DAKOTA MAMOLA: Θα αγωνιστεί στο Βρετανικό Πρωτάθλημα 125GP

« Προηγούμενο άρθρο

SUZUKI: Ανανέωση της συνεργασίας με την Rizla

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα