• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DAKOTA MAMOLA: Θα αγωνιστεί στο Βρετανικό Πρωτάθλημα 125GP
Στα ίχνη του πατέρα του
Νέα 02/02/2010 - 09:10

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

 

Ο Dakota Mamola, ο 15χρονος γιος του θρύλου των Grand Prix, Randy Mamola, πρόκειται να αγωνιστεί φέτος στο Βρετανικό Πρωτάθλημα GP125. Ο Καλιφορνέζος αναβάτης που ζει στη Βαρκελώνη θα αγωνιστεί με την ομάδα της KRP, η οποία στηρίζεται από τον Bradley Smith, τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Βρετανό αναβάτη από την Οξφόρδη.

 

Ο Dakota θα αγωνιστεί για τουλάχιστον 9 αγώνες στο Βρετανικό Πρωτάθλημα και 4 στο ιδιαίτερα δημοφιλές Ισπανικό (125cc), αν και υπάρχει και εναλλακτικό σενάριο κατά το οποίο θα τρέξει και στους 12 αγώνες στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν είναι σε θέση να διεκδικήσει τον Τίτλο. Ο Smith, που θα οδηγήσει το 2010 για την ομάδα της Aspar Aprilia στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 125GP δήλωσε για το νεαρό αναβάτη: "Η συμμετοχή του Dakota Mamola στην ομάδα KRP σημαίνει πολλά για εμένα. Έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνον γιατί έχουμε γίνει καλοί φίλοι, αλλά κυρίως επειδή είναι ένας ταλαντούχος αναβάτης με ένα πολύ βαρύ όνομα. Είναι πράγματι πολύ συναρπαστικό να βρίσκεται στην ομάδα της KRP."

Dakota Mamola
Dakota Mamola

 

Από την πλευρά του, το αφεντικό της ομάδας, Mark Keen δήλωσε: "Πρόκειται για εξαιρετικά νέα τόσο για την ομάδα όσο και για ολόκληρη την κατηγορία. Ο Dakota προέρχεται από μια πολύ διάσημη οικογένεια και φέρνει μαζί του ταλέντο, πάθος και συγκέντρωση. Παράλληλα, είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας."

 

Ο πατέρας του Dakota, ο Randy Mamola έχει κερδίσει 13 Grand Prix από το 1980 μέχρι και το 1987 και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους αναβάτες, που δεν κατόρθωσαν να κατακτήσουν έναν Παγκόσμιο Τίτλο. Ο πατέρας Mamola τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος 4 φορές συνολικά στην καριέρα του.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Στα χρώματα της Barcelona

« Προηγούμενο άρθρο

SPIES: "Δεν έχω κάτι να αποδείξω στις δοκιμές της Sepang"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα