• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUZUKI: Ανανέωση της συνεργασίας με την Rizla
Επέκταση της χορηγίας μέχρι το 2011
Νέα 02/02/2010 - 08:21

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011

 

Η Suzuki Motor Corporation ανακοίνωσε με ικανοποίηση την απόφαση για επέκταση της συνεργασίας της με την ITL (Imperial Tobacco Limited) μέχρι και το 2011. Κατ' αυτό τον τρόπο, οι μοτοσυκλέτες της Suzuki στα MotoGP θα συνεχίσουν να φέρουν τα γαλάζια χρώματα της Rizla στα fairing τους για το δύο επόμενα χρόνια.

 

Η Rizla έγινε βασικός χορηγός της ομάδας της Suzuki στα MotoGP το 2006 και μαζί είχανε αρκετές επιτυχίες στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το δίδυμο των αναβατών της ομάδας, ο πολύπειρος Loris Capirossi και ο νεοφερμένος Álvaro Bautista θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μέσα στο 2010 με τις νέες τους πρωτότυπες GSV-R στις δοκιμές της Sepang, αυτή την εβδομάδα. Φυσικά, οι μοτοσυκλέτες θα είναι στο γαλάζιο χρώμα της Rizla, που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Rizla Suzuki Girls
Rizla Suzuki Girls

 

Ο Paul Denning, team manager της Rizla Suzuki, δήλωσε: "Όλοι οι εμπλεκόμενοι με το project της Suzuki στα Grand Prix είναι πολύ ικανοποιημένοι από την ανανέωση της συνεργασίας με την Rizla, για τις δύο χρονιές που ακολουθούν. Η εικόνα της Suzuki στα MotoGP είναι πλέον συνυφασμένη με την Rizla και είμαστε ευτυχείς που θα συνεχίσουμε από κοινού. Είναι ξεκάθαρο ότι οι επιδόσεις μας το 2009 ήταν πολύ κατώτερες των προσδοκιών και των στόχων μας. Όμως, ο Loris, ο Álvaro, η αγωνιστική ομάδα, αλλά και ολόκληρο το Suzuki Racing Group στο Hamamatsu δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κάνουμε το επόμενο βήμα και να δικαιώσουμε την Rizla για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει."

Capirossi
Capirossi

 

Ο υπεύθυνος Πωλήσεων και and Marketing της Imperial Tobacco Group, Graham Blashill πρόσθεσε: "Η πλατφόρμα του MotoGP ταιριάζει απόλυτα στο παγκόσμιο και ξεχωριστό status της Rizla. Η συνεργασία μας με την Suzuki μας έχει βοηθήσει σημαντικά στην προβολή του ονόματός μας. Εύχομαι καλή τύχη στον Loris και στον Álvaro στην προσπάθειά τους το 2010 και ανυπομονώ να επιτύχουμε από κοινού τους στόχους μας."

 

Η Rizla είναι η πρώτη εταιρία σε παρασκευή χαρτιού τσιγάρων, σε ολόκληρο τον κόσμο. Η συνεργασία της με την Suzuki στα Grand Prix ξεκίνησε τη δεκαετία του '80.

Επόμενο άρθρο »

SPIES: "Δεν έχω κάτι να αποδείξω στις δοκιμές της Sepang"

« Προηγούμενο άρθρο

Winter Paddock Girl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα