• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DOVIZIOSO: Επιθυμεί να συμβάλλει στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας
Ο Ιταλός θέλει αλλαγές στην RC212V
Νέα 29/01/2010 - 08:30

Ο Andrea Dovizioso πιστεύει ότι η Honda οφείλει να του επιτρέψει μεγαλύτερη εμπλοκή στην εξέλιξη της RCV 212, έτσι ώστε να μπορεί να παλέψει με αξιώσεις στο Πρωτάθλημα του 2010. Ο Ιταλός πήρε πέρσι την καρώ σημαία στο Donington, στη δεύτερη μόλις χρονιά του στα MotoGP, ενώ ο team mate του, Dani Pedrosa κέρδισε στην Laguna Seca και στην Valencia. Παρόλα αυτά, οι δύο τους δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από την 3η και 6η θέση στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος.

 

Ο Dovizioso παραδέχεται ότι το 2009 ήταν μια δύσκολη χρονιά και καλεί την Honda να ακολουθήσει τη συμβουλή του φέτος. "Το 2002 ήταν η πρώτη χρονιά που ένιωσα τόσο δύσκολα στους αγώνες. Ήταν σα να μου κλείνουν μια πόρτα στα μούτρα. Βρέθηκα σε μια θέση που όλοι ονειρεύονται, όμως δεν μπορούσα να πάρω τα αποτελέσματα που ήθελα", δήλωσε ο Ιταλός στο περιοδικό Motosprint.

Dovizioso RC212V
Dovizioso RC212V

 

"Δεν είμαι σαν τον Valentino (Rossi), που κλήθηκε από την Yamaha να εξελίξει τη μοτοσυκλέτα και πάντα η ομάδα ακολουθούσε τις οδηγίες του. Προσωπικά, ήθελα να αλλάξω πράγματα στη μοτοσυκλέτα, αλλά κάτι τέτοιο δε μου επιτράπηκε από την Honda. Αυτό φυσικά συνέβη, διότι οι αλλαγές που είχα στο μυαλό μου ήταν μεγάλης έκτασης και η Honda θεώρησε ότι κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο. Πάντως και φέτος θέλω να αλλάξω αρκετά πράγματα και οι άνθρωποι του HRC νομίζω ότι έχουν καταλάβει πλέον την κατάσταση", συμπλήρωσε ο Dovizioso.

 

Ο Ιταλός εκτιμάει ότι οι αλλαγές στις οποίες αναφέρεται θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Pedrosa να κατακτήσει τον Τίτλο, το 2010. "Κατά τη γνώμη μου, ο Pedrosa θα μπορούσε να επωφεληθεί ιδιαίτερα από τις αλλαγές που ζητάει. Πιστεύω ότι θα τον βοηθούσαν πολύ να κατακτήσει το φετινό Τίτλο, αφού σαν αναβάτης έχει ότι απαιτείται", ολοκλήρωσε ο αναβάτης του HRC.

Επόμενο άρθρο »

SPIES: Ώριμος και προσγειωμένος

« Προηγούμενο άρθρο

LAMBRETTA: Επιστρέφει στους αγώνες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα