• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3: Κατατακτήριες
Εντυπωσιακός χρόνος-ρεκόρ και pole για τον Tatsuki Suzuki
Νέα 18/07/2020 - 14:54

Ο Tatsuki Suzuki κατάφερε να πάρει τη δεύτερη pole position της φετινής χρονιάς, μετά από αυτή που κατέκτησε στην πίστα του Qatar.

 

Ο Ιάπωνας ήταν γρήγορος στις δυο εξόδους του στην πίστα στα 15 λεπτά των ΚΑΤ2 και κάθε φορά κατέβαζε χρόνους, με αποκορύφωμα το 1:45,465 που πέτυχε στο τέλος!

 

Ο χρόνος αυτός είναι και νέο απόλυτο χρόνο ρεκόρ πίστας για την κατηγορία, με τον Suzuki να βάζει τις βάσεις για να πάρει ό,τι δεν κατάφερε στο Qatar πριν από 4 μήνες: μια θέση στο βάθρο.

 

Στην πρώτη σειρά μαζί του θα είναι ο Andrea Migno αλλά και ο John McPhee.

 

Την καλή του παρουσία στην Ισπανική πίστα επιβεβαίωσε και σήμερα ο Raul Fernandez, ο οποίος ανοίγει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

Δίπλα του θα είναι ο Celestino Vietti, αλλά και ο νεοφερμένος Jeremy Alcoba που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τους χρόνους του.

 

Την 7η θέση πήρε ο Albert Arenas, μπροστά από τον Romano Fenati που ήταν ο ένας από του 4 οδηγούς που πέρασαν με επιτυχία από τις ΚΑΤ1.

 

Ο αυριανός Αγώνας της Moto3 θα ξεκινήσει στις 12:00μ.μ. με την Cosmote TV (Cosmote Sport 7HD) να κάνει την πρώτη σύνδεση με την πίστα στις 11:45.

Επόμενο άρθρο »

Jerez MotoGP: Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα