• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2: ΕΔ3
Έτοιμος για τις κατατακτήριες με απόλυτο χρόνο πίστας ο Schrotter!
Νέα 18/07/2020 - 14:36

Στην αρχή του 40λεπτου των ΕΔ3 η πίστα πρόσφερε την καλύτερη δυνατή πρόσφυση και αυτό εκμεταλλευόμενος ο Marcel Schrotter κατάφερε να πάρει την 1η θέση.

 

Ο Γερμανός έκανε έναν πολύ γρήγορο γύρο, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:41,109 για να πάρει την πρώτη θέση σημειώνοντας και νέο απόλυτο ρεκόρ πίστας.

 

Από εκεί και πέρα στα 88χιλ τον πλησίασε ο Jorge Martin που δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στο πλαίσιο της Kalex.

 

Ένα δέκατο πιο πίσω ήταν ο Marco Bezzecchi, με τον Tetsuta Nagashima και τον Sam Lowes να κλείνουν την πρώτη πεντάδα στις ΕΔ3.

 

Εντός στόχων ο Aron Canet, που πήρε το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2, όπως και ο Edgar Pons που ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα.

 

Αν και από τους λίγους που δεν βελτίωσαν το χρόνο τους από τις ΕΔ1, εν τούτοις τόσο ο Luca Marini όσο και ο Jorge Navarro δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα.

 

Και οι δυο τους θα είναι στη μάχη για την pole position αργότερα, όπως και οι Bastianini, Dixon, Garzo, Baldassarri και Gardner.

 

Δεν έλειψαν και οι αρνητικές εκπλήξεις βέβαια, καθώς αναβάτες όπως ο Tom Luthi, o Di Giannantonio, ο Joe Roberts (που ήταν στην pole στο Qatar) ή ο Augusto Fernandez δεν κατάφεραν να περάσουν απευθείας στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3: Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα