• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP: ΕΔ3
Νέο απόλυτο ρεκόρ πίστας από τον Quartararo
Νέα 18/07/2020 - 12:25

Ο Fabio Quartararo κατάφερε να βρει τις σωστές ρυθμίσεις για να «βγάλει» δυο γρήγορους γύρους με το μαλακό πίσω ελαστικό και να πάρει την 1η θέση στις ΕΔ3.

 

Ο Γάλλος δούλεψε αρχικά με το μεσαίο ελαστικό πίσω, αλλά όταν αποφάσισε να βάλει ένα σετ καινούργιων ελαστικών, σημείωσε το 1:36,806!

 

Κανείς δεν κατάφερε να κατεβάσει περισσότερο αυτόν το χρόνο, που χάρισε την πρώτη θέση στον Fabio, ενώ παράλληλα αποτελεί και νέο απόλυτο ρεκόρ πίστας για τη μεγάλη κατηγορία.

 

Τέσσερεις διαφορετικούς κατασκευαστές στις 4 πρώτες θέσεις είχαμε με την ολοκλήρωση των ΕΔ3, με τη μεταξύ τους διαφορά να ξεπερνά για λίγο τα δυο δέκατα!

 

Σε έναν από τους τελευταίους του γύρους ο Jack Miller κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο του και να πάρει τη 2η θέση, μόλις 52χιλ πίσω από τον Γάλλο.

 

Πίσω από την Yamaha και την Ducati πήρε θέση η Suzuki του Joan Mir που τα πήγε περίφημα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Alex Rins έμεινε εκτός δεκάδας.

 

Πάντως ο ομόσταυλος του Mir στην Suzuki, παρενοχλήθηκε σε έναν γύρο του από τον Marc Marquez και ήταν φανερά εκνευρισμένος με τον συμπατριώτη του.

 

Ο Marc πάντως κατάφερε να σημειώσει τον 4ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Maverick Vinales και τον Cal Crutchlow.

 

Επιτυχία ήταν η 7η θέση του Franco Morbidelli σήμερα, ενώ σίγουρα ανακουφισμένος ήταν και ο Valentino Rossi που ξεπέρασε τη δύσκολη 1η ημέρα χτες και σήμερα πήρε θέση στη 10άδα.

 

Στα χιλιοστά κρίθηκε η είσοδος στις 10 πρώτες θέσεις, με τον Pecco Bagnaia και τον Andrea Dovizioso να είναι στους κερδισμένους.

 

Αντίθετα ο Pol Espargaro δεν τα κατάφερε και θα περάσει από τις ΚΑΤ1, όντας στα φαβορί εκεί μαζί με τους Alex Rins και Danilo Petrucci.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα