• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3: ΕΔ3
Δεν έσπασε το ρεκόρ, κράτησε την 1η θέση ο Rodrigo
Νέα 18/07/2020 - 12:24

Αν και οι συνθήκες σήμερα το πρωί στην πίστα της Jerez ήταν ιδανικές, το ρεκόρ απόλυτου χρόνου πίστας δεν έσπασε από τους αναβάτες της Moto3.

 

Το ενδιαφέρον όμως ήταν αρκετά μεγάλο, για το ποιος θα κατάφερνε να μπει στις 14 πρώτες θέσεις, χωρίς να λείψουν τελικά και οι εκπλήξεις.

 

Την πρώτη θέση με βάσει το χτεσινό του χρόνο-ρεκόρ κράτησε ο Gabri Rodrigo, ένας από τους 3 μόλις οδηγούς της 14άδα που δεν βελτίωσαν το χρόνο τους σήμερα.

 

Ο Vietti της SKY VR46 τον πλησίασε στα 37χιλ αλλά έμεινε στη 2η θέση – και την πρώτη στις ΕΔ3 – με τον ομόσταυλό του, τον Andrea Migno να ακολουθεί.

 

Ο Raul Fernandez έχανε αρκετά στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, παρ’ όλα αυτά έμεινε μόλις δυο δέκατα μακριά από το χρόνο του Rodrigo.

 

Λίγο πιο πίσω πήρε θέση ο Albert Arenas, ο νικητής του Qatar, ενώ τον ακολούθησαν οι Tatsuki Suzuki, Filip Salac και John McPhee.

 

Ο Suzuki δεν κατάφερε να είναι στην πίστα στο τέλος, έχοντας πέσει περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος. Ωστόσο κράτησε τη θέση του στην 14άδα.

 

Εκεί βρέθηκε ο Nepa, ο Alcoba (από τους νεοφερμένους που εντυπωσίασαν), ο Sasaki και οι Masia, Oncu και Toba.

 

Στις αρνητικές εκπλήξεις ήταν η αποτυχία των Tony Arbolino, Niccolo Antonelli και Romano Fenati να περάσουν απευθείας στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Jerez MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Μια είναι η καλύτερη στρατηγική για τον Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα