• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: 20λεπτη ποινή στις ΕΔ1 για Quartararo!
Θα ασκήσει έφεση ο Γάλλος
Νέα 15/07/2020 - 18:45

Στις αρχές του μήνα, σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Fabio Quartararo κατηγορείται ότι παραβίασε τους κανονισμούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σε ό,τι αφορά στην προπόνηση.

 

Ακόμα και για τις μοτοσυκλέτες δρόμου που χρησιμοποιούν για προπόνηση οι αναβάτες του MotoGP, υπάρχει συγκεκριμένο και αυστηρό πλαίσιο με τι επιτρέπεται να έχουν αυτές και τι όχι.

 

Προφανώς ο Γάλλος, ο οποίος από τη νέα χρονιά θα διαδεχτεί τον Valentino Rossi στην εργοστασιακή Yamaha, παραβίασε αυτά τα πλαίσια και η FIM αποφάσισε να τον τιμωρήσει.

 

Η ποινή που του επέβαλαν είναι να χάσει τα πρώτα 20 λεπτά από τις ΕΔ1 της Jerez, του πρώτου Αγώνα της χρονιάς για τη μεγάλη κατηγορία.

 

Ωστόσο ο Γάλλος είναι αποφασισμένος να ασκήσει έφεση για να μην ισχύσει αυτή η ποινή, η οποία πιστεύει ότι άδικα του επιβλήθηκε.

 

Ο Fabio είχε κάνει πριν από ένα μήνα προπόνηση με μια R1 GYTR στην πίστα Paul Ricard της πατρίδας του κι εκεί ήταν που εντοπίστηκε να έχει παραβιάσει τους κανονισμούς.

 

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο έχει τιμωρηθεί από την FIM και ο Sergio Garcia (Moto3) ο οποίος επίσης θα χάσει τα πρώτα 20 λεπτά από τις ΕΔ1 της κατηγορίας του στην Jerez αυτό το Σ/Κ.

 

Στην ανακοίνωση της FIM γίνεται αναφορά ότι η παραβίαση έγινε άθελά του.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test MotoGP: 2η περίοδος

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Δεν «τέλειωσα» από το MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα