• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Δεν «τέλειωσα» από το MotoGP!
Ο Lucio ξέρω ότι με θέλει στην ομάδα!
Νέα 15/07/2020 - 18:09

Για τον Cal Crutchlow, όπως και για τους περισσότερους στο paddock, η ανακοίνωση του HRC ότι στη θέση του από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται ο Alex Marquez, δεν ήταν κάτι το αναπάντεχο.

 

Ο Βρετανός ξεκαθαρίζει ότι δεν σκέφτεται να φύγει από το MotoGP, την ώρα που τονίζει με νόημα ότι ο Lucio Cecchinello – ο ιδιοκτήτης της LCR – θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.

 

Αυτό σημαίνει ότι ο Ιταλός μάνατζερ θα δώσει «μάχη» με την Honda για να μην μείνει ο Takaaki Nakagami (που δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του) στην ομάδα.

 

Βέβαια ο Ιάπωνας έχει την ισχυρή υποστήριξη της Honda και είναι περισσότερο πιθανό να μείνει στην LCR παρά να φύγει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Cal μένει χωρίς επιλογές!

 

Ο Βρετανός, που μόλις πέρυσι σκεφτόταν το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του, έχει πρόταση από το HRC να πάει στα SBK, ενώ περιμένει τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της Aprilia!

 

«Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι», ξεκαθαρίζει σε ΜΜΕ της πατρίδας του. «Τα πράγματα δείχνουν καλά προς αυτή την κατεύθυνση».

 

«Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση μόλις αυτή ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο. Το όλο θέμα, βέβαια, δεν με σόκαρε. Το ήξερα ότι θα γίνει εδώ και πολύ καιρό».

 

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρασα μερικά πολύ ωραία χρόνια εδώ και τώρα ξεκινάω την 6η μου χρονιά μαζί τους. Πολλά βάθρα και οι τρεις νίκες μου στο MotoGP ήρθαν με αυτή την ομάδα».

 

«Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να τους ευχαριστήσω! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ιστορία μας τελείωσε. Ο Taka δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο και ξέρω ότι ο Lucio θέλει να με κρατήσει».

 

«Έτσι η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει… ούτε η ιστορία μου στο MotoGP. Νοιώθω καλά και είμαι ακόμα πεινασμένος για επιτυχίες!»

Επόμενο άρθρο »

Jerez: 20λεπτη ποινή στις ΕΔ1 για Quartararo!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3 Test: 2η περίοδος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα