• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TECH3: Τα σχέδια δοκιμών για την Moto2
Ο Herve Poncharal εξηγεί
Νέα 23/01/2010 - 10:56

Η ομάδα της Tech3 για την Moto2 προετοιμάζεται πυρετωδώς για δοκιμές στην Valencia την επόμενη εβδομάδα και το αφεντικό της, Hervé Poncharal ανυπομονεί να δει τη δουλειά των τελευταίων μηνών να αποδίδει καρπούς.

 

Τόσο ο Raffaele De Rosa όσο και ο Yuki Takahashi θα είναι παρόντες στην πίστα του Ricardo Tormo για να δοκιμάσουν τις καινούριες τους μοτοσυκλέτες. Η Γαλλική ομάδα έχει προγραμματίσει δοκιμές για τις 26 και 27 Ιανουαρίου ενώ αν κριθεί ότι χρειάζεται, οι δοκιμές θα συνεχιστούν και στις 28 Ιανουαρίου.

 

"Έχουμε αρκετά πράγματα να δοκιμάσουμε, όπως νέο ψαλίδι, νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση ενώ θέλουμε να δουλέψουμε και πάνω στη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας", εξήγησε ο Poncharal. "Ελπίζω να έχουμε καλές καιρικές συνθήκες, που τόσο μας έχουν λείψει τον τελευταίο καιρό. Θέλουμε να κάνουμε γύρους με καλές συνθήκες στην πίστα, που θα μας επιτρέψουν να συλλέξουμε σημαντικά και αντιπροσωπευτικά δεδομένα, που θα μας βοηθήσουν ολόκληρη τη φετινή χρονιά."

 

Οι προηγούμενες δοκιμές στην Valencia, στις αρχές Ιανουαρίου επηρεάστηκαν από έντονη βροχόπτωση, αλλά ακόμα κι έτσι η ομάδα κατάφερε να κάνει αρκετή και πολύτιμη δουλειά. "Πήγαμε στην Valencia στις 7-9 Ιανουαρίου, αλλά δυστυχώς τις δύο πρώτες μέρες η βροχή δυσκόλεψε πολύ τη δουλειά μας. Την τρίτη μέρα, οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές αλλά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε περισσότερους από 100 γύρους με κάθε αναβάτη. Το πλαίσιο, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις σταμάτησε να παρουσιάζει τα κουνήματα και τις ενοχλητικές ταλαντώσεις, που είχαν αρχικά παρατηρηθεί", συμπλήρωσε ο Γάλλος.

 

"Ήταν σημαντικό ότι ο Yuki είχε αρκετή εμπειρία από 4χρονες μοτοσυκλέτες, διότι μας έδωσε σωστές και πολύτιμες πληροφορίες, που θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι η ομάδα είναι πλήρης, έχουμε δύο ετοιμοπόλεμες μοτοσυκλέτες, δύο επιπλέον πλαίσια και αρκετά ανταλλακτικά. Είμαστε πανέτοιμοι για το project μας στην Moto2", τόνισε ο Γάλλος.

 

"Οι δύο αναβάτες μας είναι πολύ ανταγωνιστικοί και πολύ συγκεντρωμένοι στους στόχους τους. Γενικά, ολόκληρη η ομάδα περιμένει να ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν και προσωπικά πιστεύω ότι θα ζήσουμε φοβερές στιγμές σε μια νέα και πολύ συναρπαστική κατηγορία. Είμαι βέβαιος! Φυσικά, για να έχουμε πιο χειροπιαστά δεδομένα, θα πρέπει να περιμένουμε τις δοκιμές του Μαρτίου, όπου θα έχουμε διαθέσιμους και τους κανονικούς κινητήρες, που θα χρησιμοποιήσει ολόκληρη η Moto2. Τότε, ο καθένας θα μπορέσει να αξιολογήσει καλύτερα τις δυνατότητές του", ολοκλήρωσε το αφεντικό της Tech3

Επόμενο άρθρο »

«Δύσκολο να τρέξω στην F1», λέει ο ROSSI αλλά στη Yamaha ανησυχούν!

« Προηγούμενο άρθρο

JEREZ: Παρουσίαση του Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα