• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
JEREZ: Παρουσίαση του Grand Prix
Ο Ισπανικός αγώνας παρουσιάζεται στη Μαδρίτη
Νέα 23/01/2010 - 10:09

Το Grand Prix της Jerez, που ψηφίστηκε ως το καλύτερο για το 2009 από την IRTA πρόσφατα, παρουσιάστηκε στη Μαδρίτη για το 2010, από τη δήμαρχο της πόλης. Δίπλα στην κυρία Pilar Sánchez βρέθηκε ο ισχυρός άντρας της Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta, επιφανείς φιγούρες του χώρου, όπως ο Jorge Martínez "Aspar", καθώς και οι Ισπανοί αναβάτες Ηéctor Barberá και Julián Simón.

 

Όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση, ο αγώνας της Jerez, που το 2009 έλαβε χώρα μπροστά σε 120.000 θεατές, θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 30 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου και σύμφωνα με τις δηλώσεις της δημάρχου, είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για τη Νότια Ισπανία. "Για μια ακόμα φορά εργαζόμαστε σκληρά και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Φαίνεται ότι το μοντέλο διοίκησης που εφαρμόσαμε τα πέντε τελευταία χρόνια λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά", δήλωσε η Sánchez.  "Όπως πάντα, οι αλλαγές στην πίστα γίνονται με γνώμονα την άνεση των αναβατών αλλά και τη διασκέδαση των θεατών, που πάντα νιώθουν σα στο σπίτι τους στην Jerez.”

 

Ο Carmelo Ezpeleta εξέφρασε την ικανοποίησή του που η IRTA αναγνωρίζει και επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά: "Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση της IRTA να αναδείξει τον αγώνα της Jerez ως κορυφαίο για το 2009. Στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα με τη στάθμευση και την είσοδο στην πίστα, όμως εδώ και μερικά χρόνια έχουν ξεπεραστεί και πλέον ο αγώνας είναι καταπληκτικός. Αυτό το βραβείο είναι μεγάλη τιμή για τους υπεύθυνους της πίστας."

 

Σχετικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος του 2010, ο Ezpeleta πρόσθεσε: "Η αγωνιστική σεζόν ξεκινάει στο Qatar τον Απρίλιο, όμως ο πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Jerez, όπου περιμένουμε να δούμε ένα ακόμα καταπληκτικό Grand Prix."

Επόμενο άρθρο »

TECH3: Τα σχέδια δοκιμών για την Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

ASPAR: Μια στροφή στη Jerez παίρνει το όνομά του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα