• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Δύσκολο να τρέξω στην F1», λέει ο ROSSI αλλά στη Yamaha ανησυχούν!
Γιατί ο Βrivio φοβάται τη Ferrari;
Νέα 23/01/2010 - 13:52

Μετά τις 2ήμερες δοκιμές με το μονοθέσιο της Ferrari στο Montmelo, ο Valentino Rossi ετοιμάζεται να επιστρέψει στον δικό του ...κόσμο περιμένοντας πλέον τις πρώτες δοκιμές του 2010 που θα γίνουν στην πίστα της Sepang 3 με 5 Φεβρουαρίου.

«Ευχαριστώ τη Ferrari γι' αυτό το τεστ, αλλά από αύριο επιστρέφω στη δουλειά μου που είναι οι αγώνες μοτοσυκλέτας», είπε μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών.

Eρωτηθείς για το ενδεχόμενο να τον δούμε μελλοντικά στη Formula 1 με τα χρώματα της Ferrari, απάντησε: «Δεν βλέπω τον εαυτό μου στη Ferrari δίπλα στον Alonso. Οι δρόμοι μας είναι διαφορετικοί. Ακούγεται ενδιαφέρον και διασκεδαστικό, αλλά δεν είναι εφικτό. Δεν προετοιμάζομαι για την Formula 1, αύριο θα επιστρέψω στη δουλειά μου. Πιστεύω ότι είναιδύσκολο να τρέξω στη Formula 1».

Το γεγονός, πάντως, ότι ακόμα δεν το έχει αποκλείσει βάζοντας ένα τέλος σε όλη αυτή τη φιλολογία που έχει αναπτυχθεί, κάτι λέει. Άλλωστε και οι Ιταλοί στα δημοσιεύματά τους αφήνουν έναν παραθυράκι ανοιχτό, αν και όπως λένε δύσκολα θα δούμε τον Doctor στη Formula 1.

Όσον αφορά στο μέλλον του, δεν είπε κάτι καινούργιο, απλά τόνισε πως στα χέρια του έχει μια πολύ καλή πρόταση από τη Ducati: «Σε λίγους μήνες θα αποφασίσω. Έχω μια πολύ καλή ευκαιρία με την Ducati αλλά η οριστική απόφαση για το τι θα κάνω θα έρθει μέσα στον Ιούνιο».

Στη Yamaha πάντως ανησυχούν βλέποντας πως πλην της Ducati υπάρχει κι άλλος ένας διεκδικητής τουRossi, τον οποίο μάλιστα θεωρούν πιο επικίνδυνο.

Η πρόκληση του να αγωνιστεί στη Formula 1 επιδιώκοντας να πετύχει ό,τι και ο Βρετανός John Surtees, ο μοναδικός μέχρι σήμερα οδηγός που έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κορυφαία κατηγορία των MotoGP (500άρια τότε) και στη Formula 1 (το 1964 με τα χρώματα της Ferrari), είναι τεράστια και ο Rossi έχει αποδείξει ότι λατρεύει τις προκλήσεις...

«Πρέπει να ανησυχώ μετά από αυτούς τους εξαιρετικούς χρόνους γιατί ο Valentino μπορεί πραγματικά να έχει την επιθυμία να αλλάξει σπορ», είπε ο team-manager της ομάδας του Rossi, Davide Brivio που θεωρεί μάλιστα ότι η Ferrari είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος στην προσπάθεια της Yamaha να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Doctor. «Πιστεύω ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η Ferrari», είπε χαρακτηριστικά ο Brivio.

Επόμενο άρθρο »

Όταν ο LORENZO συνάντησε τη sexy TATIANA

« Προηγούμενο άρθρο

TECH3: Τα σχέδια δοκιμών για την Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα