• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ASPAR: Μια στροφή στη Jerez παίρνει το όνομά του!
Τιμές για τον Jorge Martinez
Νέα 23/01/2010 - 09:09

H πίστα της Jerez χάρισε το όνομα του team manager, Jorge Martínez "Aspar", σε μια από τις στροφές της. Η Pilar Sánchez, δήμαρχος της πόλης της Ανδαλουσίας έκανε αυτή την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ισπανικού Grand Prix. Φέτος, ο αγώνας της Jerez θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου.

 

"Ο Jorge έτρεξε στην πίστα μας αρκετές φορές και θέλαμε να του αφιερώσουμε μια στροφή, σα δείγμα αναγνώρισης", δήλωσε η δήμαρχος. "Ήταν κάτι που το ήθελε όλη η πόλη και κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Grand Prix μας, θα πραγματοποιηθεί μια σχετική εκδήλωση."

 

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και νυν manager της ομάδας Aspar, που το 2010 θα κατεβάσει συμμετοχές για πρώτη φορά σε όλες τις κατηγορίες, ήταν παρόν και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. "Η χαρά μου είναι μεγάλη, διότι πάντα ένιωθα την Jerez σα δεύτερο σπίτι μου", είπε ο Martínez. "Είχα την τύχη να τρέξω στους δρόμους του Jerez το 1981, ενώ κέρδισα και το πρώτο Grand Prix που πραγματοποιήθηκε στη συγκεκριμένη πίστα. Η ατμόσφαιρα και οι οπαδοί ήταν κάτι το φανταστικό."

 

Ο Martinez, που επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι η ομάδα του στην Moto2 θα συμμετέχει με πλαίσιο της RSV για το 2010, δήλωσε ότι η τελική απόφαση δεν ήταν εύκολη. "Ήταν μια δύσκολη επιλογή, επειδή θέλαμε μια μοτοσυκλέτα που να μας οδηγήσει σε νίκες και επιτυχίες", δήλωσε ο Ισπανός. "Δοκιμάσαμε αρκετές μοτοσυκλέτες και περιμέναμε μέχρι το τελευταίο λεπτόν για την Aprilia, όμως στο τέλος φάνηκε ότι δεν είχαν πρόθεση να συνεχίσουν το project τους στην Moto2. Πιστεύω πάντως ότι κάναμε τη σωστή επιλογή και πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας μέσα στην πίστα. Σίγουρα η κατηγορία θα έχει έντονο ανταγωνισμό, οπότε πρέπει τόσο η ομάδα μας όσο και η μοτοσυκλέτα μας να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις."

Επόμενο άρθρο »

JEREZ: Παρουσίαση του Grand Prix

« Προηγούμενο άρθρο

INMOTEC: Συνεχίζεται η εξέλιξη της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα