• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποιος σκωληκοειδίτης! Ο ROSSI στο Maranello για δοκιμές με Ferrari!
Ο Ιταλός δοκίμασε τον νέο προσομοιωτή ενώ είχε την ευκαιρία να οδηγήσει και το νέο supercar της εταιρίας, την 458 Italia...
Νέα 16/01/2010 - 11:38

Γράφαμε για το δύσκολο βράδι που πέρασε ο Valentino Rossi την Πέμπτη όταν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο με πρόβλημα στο σκωληκοειδίτη.

Αν ήταν άλλος στη θέση του το πιθανότερο να έμενε σπίτι του για να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει την θεραπευτική αγωγή που του έδωσαν οι γιατροί προκειμένου να αποφύγει -τουλάχιστον προς το παρόν- την επέμβαση.

Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου που ποτέ δεν μπορεί να καθίσει στα ...αυγά του, χωρίς να κάνει αυτό που θέλει και αισθάνεται.

Έτσι την Παρασκευή ο Doctor επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Ferrari, στο Maranello, για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις δοκιμές που θα πραγματοποιήσει μέσα στην εβδομάδα με μονοθέσιο της ScuderiaVaelntino Rossi - Ferrari 458 Italia

Vaelntino Rossi - Ferrari 458 Italia
στην πίστα της Catalunya.

Eκεί ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των MotoGP συναντήθηκε με τεχνικούς και μηχανικούς της Scuderia και δοκίμασε τον νέο προσομοιωτή που έχει στη διάθεσή της η εταιρία.

Μην νομίζετε, όμως, ότι σταμάτησαν εκεί οι δραστηρίοτητές του αφού στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το ολοκαίνουργιο δημιούργημα της Ferrari, την 8κύλινδρη 458 Italia στην πίστα του Fiorano.

Παρότι οι συνθήκες στην πίστα δεν ήταν και οι καλύτερες αφού το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο και η θερμοκρασία πολύ χαμηλή, ο Doctor πραγματοποίησε λίγους γύρους με το νέο αυτοκίνητο από το οποίο δήλωσε κατενθουσιασμένος, συγχαίροντας τους τεχνικούς για τη δουλειά που έχουν κάνει πάνω στο νέο supercar της εταιρίας.

Ο Ιταλός έκανε ιδιαίτερη μνεία στο set-up του αυτοκινήτου, στην ακρίβεια του τιμονιού, στην απόδοση του κινητήρα και στο επτατάχυτο -με καταβολές από την Formula 1- κιβώτιο ταχυτήτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εξέλιξη του νέου υπερ-αυτοκινήτου της Ferrari είχε ενεργή συμμετοχή ο Michael Schumacher, ο Γερμανός 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 που με την απόφασή του να επιστρέψει στη δράση οδηγώντας για την Mercedes GP Petronas έχει διχάσει τους ανά τον κόσμο τιφόζι...

Η επόμενη φορά που ο Rossi θα οδηγήσει μια Ferrari θα είναι το 2ήμερο 20-21 Γενάρη στην πίστα της Βαρκελώνης, μόνο που εκεί δεν θα βρεθεί στο μπάκετ ενός «κοινού» αυτοκινήτου, αλλά στο κόκπιτ ενός μονοθεσίου...

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP ROOKIES: Ben Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Loris Capirossi επιλέγει Pininfarina

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα