• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SERGIO GADEA: Στην Moto2 με την ομάδα Pons Racing
Επίσημη ανακοίνωση!
Νέα 16/01/2010 - 11:10

Δίπλα στο συμπατριώτη του, Axel Pons θα βρεθεί το 2010 ο Sergio Gadea, που θα συμπληρώσει το line up της ομάδας Pons Racing, για την κατηγορία Moto2. Ο 25χρονος Ισπανός ολοκλήρωσε δύο δοκιμές με το πρωτότυπο της Pons Kalex στα τέλη του 2009, πείθοντας το αφεντικό της ομάδας, Sito Pons για το ταλέντο και την ταχύτητά του.

 

Ενθουσιασμένος με το καινούριο του συμβόλαιο, ο Gadea δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την ομάδα της Pons Racing και νιώθω ευγνώμων απέναντι στον Sito Pons, που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. 'Έχω εντυπωσιαστεί με το επίπεδο της ομάδας και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία για την ερχόμενη σεζόν."

 

Σχετικά με την καινούρια του μοτοσυκλέτα, ο Gadea πρόσθεσε: "Από την πρώτη μέρα ένιωσα πολύ άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα της Pons Kalex και πιστεύω ότι έχει εκπληκτικές δυνατότητες."

 

Από την πλευρά του, ο Team Manager της ομάδας, Sito Pons, δήλωσε: "Από την πρώτη στιγμή που ο Sergio οδήγησε τη μοτοσυκλέτα της Pons Kalex καταλάβαμε ότι είναι ακριβώς ο αναβάτης που αναζητούσαμε. Είναι ταλαντούχος και πιστεύω ότι μπορούμε να τον βοηθήσουμε να βελτιώσει τη σταθερότητά του. Η δουλειά του, αλλά και του Axel με τη μοτοσυκλέτα είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξή της και πιστεύω ότι και οι δύο αναβάτες μας αποτελούν εξαιρετική βάση για την ομάδα. Προς το παρόν, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων."

Επόμενο άρθρο »

Ο Loris Capirossi επιλέγει Pininfarina

« Προηγούμενο άρθρο

STOP AND GO RACING: Με πλαίσιο της Suter στην Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα