• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STOP AND GO RACING: Με πλαίσιο της Suter στην Moto2
Συμφωνία της Ιταλικής ομάδας με τον Ελβετό κατασκευαστή
Νέα 16/01/2010 - 10:40

Μετά από μήνες αξιολόγησης και σκέψης, η ομάδα Stop and Go Racing αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το πλαίσιο τους Eskil Suter, για τη συμμετοχή της στην Moto2.

 

Η ομάδα πείστηκε για την εμπειρία και την ποιότητα της δουλειάς του Ελβετού κατασκευαστή και πλέον είναι αισιόδοξη ότι θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό στη νεοσύστατη κατηγορία, το 2010.

 

Αναβάτες της ομάδας θα είναι οι Héctor Faubel και Ratthapark Wilairot, οι οποίοι είχαν αμφότεροι καλές σεζόν το 2009. Οι προετοιμασίες της ομάδας θα ξεκινήσουν στις 17 Φεβρουαρίου στο Montmelo, με τριήμερες δοκιμές και θα συνεχιστούν με επισκέψεις σε διάφορες πίστες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης 12 μέρες προετοιμασίας φυσικής κατάστασης, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

Ο επικεφαλής της ομάδας, Eduardo Perales δήλωσε: "Αξιολογήσαμε τις επιλογές μας για την Moto2 για αρκετό χρόνο και επισκεφτήκαμε πολλούς κατασκευαστές. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, κάτι που έκανε την απόφασή μας ακόμα πιο δύσκολη. Συμβουλευτήκαμε τους αναβάτες και τους μηχανικούς μας και καταλήξαμε στο πλαίσιο της Suter, που πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο, για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το Πρωτάθλημα!"

Επόμενο άρθρο »

SERGIO GADEA: Στην Moto2 με την ομάδα Pons Racing

« Προηγούμενο άρθρο

FASTER: Η ταινία της δεκαετίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα