• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FASTER: Η ταινία της δεκαετίας
Το γνωστό documentary βραβεύεται από το περιοδικό Road Racer X
Νέα 16/01/2010 - 10:21

To documentary "Faster" περιγράφει την ιστορία των MotoGP μέσα από συνεντεύξεις με τους αστέρες του αθλήματος, σχόλια και εκπληκτικό υλικό, δίνοντας μια ματιά εκ των έσω στο πλέον ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλέτας.

 

Η ταινία, που έχει σκηνοθετηθεί από τον Mark Neale, περιέχει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με τους πρώην Παγκόσμιους Πρωταθλητές Mick Doohan και Kevin Schwantz και καλύπτει σε βάθος την κόντρα μεταξύ των πιο σύγχρονων αστέρων του αθλήματος, Valentino Rossi και Max Biaggi.

 

Το "Faster" αναγνωρίστηκε πρόσφατα σαν η καλύτερη ταινία μοτοσυκλέτας της προηγούμενης δεκαετίας, από το γνωστό περιοδικό Road Racer X. Η ταινία είναι όντως ιδιαίτερα αξιόλογη και προσεγμένη. Η δραματοποίηση γίνεται με στόχο να προσεγγίσει και πιο ευρύ κοινό, εκτός από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς των αγώνων μοτοσυκλέτας. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι η ταινία είναι light ή επιφανειακή και σίγουρα, συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους του οπαδούς των MotoGP, που δεν την έχoυν δει.

 

Με αφορμή τη συγκεκριμένη βράβευση, στο motograndprix.gr θα ακολουθήσει αφιέρωμα στις καλύτερες ταινίες με θέμα τους αγώνες μοτοσυκλέτας. Μείνετε σε επαφή!

Επόμενο άρθρο »

STOP AND GO RACING: Με πλαίσιο της Suter στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

EZPELETA: Οι νέοι κανονισμοί ανακοινώνονται ολοκληρωμένοι στη Μαλαισία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα