• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HOPKINS: Επιστρέφει στο Πρωτάθλημα AMA για το 2010
Οριστικά εκτός MotoGP ο Αμερικάνος
Νέα 15/01/2010 - 08:38

Το 2009 ήταν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά για τον John Hopkins, που χαρακτηρίστηκε κυρίως από ατυχίες και τραυματισμούς. Ο πρώην αναβάτης των Suzuki και Kawasaki στα MotoGP έφτασε να σκέφτεται τον πρόωρο τερματισμό της καριέρας του, έχοντας μείνει άνεργος για το 2010.

 

Η σωτηρία του φάνηκε προς στιγμήν να έρχεται από τη φιλόδοξη ιδιωτική συμμετοχή, της Ιταλικής FB Corse στα MotoGP. Η δουλειά του θα περιελάμβανε πολλές δοκιμές με τον τρικύλινδρο πρωτότυπο, ενώ δεν είχε διευκρινιστεί η ακριβής έκταση της συμμετοχής της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Πρόσφατα, η FB Corse ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα των MotoGP για το 2010, όμως με την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας της να είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο δεν έχει καταφέρει να πείσει για την ανταγωνιστικότητά της. Επιπλέον, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο χρηματοδότης της ομάδας, γεγονός που γεννά ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.

 

Κατά συνέπεια, φαίνεται ότι ο John Hopkins ψάχνει αλλού για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρά την προφορική συμφωνία του manager του Αμερικάνου με την Ιταλική ομάδα, φαίνεται ότι ο Hopkins ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στο Πρωτάθλημα της πατρίδας του. Πριν λίγο καιρό, ο ειδικός τύπος έκανε λόγο για συνεργασία του Hopkins με την ομάδα της Rockstar Makita Suzuki, στο Πρωτάθλημα AMA Superbike, αλλά με δεδομένη τη σχέση του με την Monster Energy, φαίνεται πιο πιθανό ο Hopper να οδηγήσει για κάποια άλλη ομάδα, με χορηγό το διάσημο energy drink.

 

Άλλες πηγές πάντως αναφέρουν ότι ο πρώην αναβάτης της Stiggy Honda, πρόκειται να υπογράψει σύντομα συμβόλαιο με την Team Hammer Suzuki και πως οι δύο πλευρές συζητούν αυτό τον καιρό τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, διέρρευσαν από το συντάκτη του περιοδικού "Roadracing World", David Swarts. Εκδότης του συγκεκριμένου περιοδικού είναι ο John Ulrich, ο οποίος είναι και επικεφαλής της ομάδας Hammer. Φαίνεται λοιπόν, πως υπάρχει κάποια εγκυρότητα στο συγκεκριμένο άρθρο.

 

Πάντως και σε αυτή την περίπτωση, χορηγός του Αμερικάνου και της ομάδας θα είναι το Monster energy drink, που πάντα στήριζε και συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες του Hopkins. Αυτό που πάντως εκκρεμεί τώρα είναι ποιος αναβάτης θα στελεχώσει την ομάδα της FB Corse. Αναμένουμε εξελίξεις...

Επόμενο άρθρο »

JEREZ: Το καλύτερο Grand Prix για το 2009

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: Παραλειπόμενα από το βουνό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα